Ruokaa syödessä visuaalinen puoli on myös tärkeää erityisesti lasten mielestä. Äiti tekee lapsilleen upeita kouluruokia aina, kun hänellä on siihen aikaa. Annosten laittamisesta on äidin mukaan tullut hänelle harrastus.

Lapset ovat varmasti iloisia saadessaan koulupäivän aikana syödä näin upeita annoksia. Toivottavasti muilla oppilailla ei iske hirvittävän suuri annoskateus!

20

19

18

17

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

Kuvat: Instagram

On ihanaa, kun esimerkiksi jokin esine sopii täydellisesti yhteen toisen esineen kanssa. Näitä kuvia katsoessa eriyisesti perfektionistit tuntevat sisällään suurta mielihyvää. Tähän artikkeliin on koottu 20 kuvaa tilanteista, joissa perfektionistin kädenjälki näkyy selvästi.

Onneksi maailmasta löytyy näin tarkkoja ihmisiä, sillä ilman heitä eläisimme varmasti sekasorron keskellä!

20
Lähde
19
Lähde
18
Lähde
17
Lähde
16
Lähde
15
Lähde
14
Lähde
13
Lähde
12
Lähde
11
Lähde
10
Lähde
9
Lähde
8
Lähde
7
Lähde
6
Lähde
5
Lähde
4
Lähde
3
Lähde
2
Lähde
1
Lähde

Lähde: Boredpanda

Ruotsalainen Rachel Brathen on tunnettu joogaharrastaja, jolla on melkein kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Uusimmissa videoissaan hänen kaverinaan on pikkuinen vuohi, joka hengailee mukana sujuvasti, kun Rachel tekee joogaliikkeitään.

 

A video posted by Rachel Brathen (@yoga_girl) on

A video posted by Penny Lane (@penny_thegoat) on

A photo posted by Rachel Brathen (@yoga_girl) on

A video posted by Rachel Brathen (@yoga_girl) on

OK Go on tunnettu enemmän erikoisista musiikkivideoistaan, kuin musiikistaan. Tällä kertaa heidän kappaleensa Upside Down & Inside Out:in videossa ollaan lentokoneessa, sekä painottomassa tilassa. Lopputulos jättää sanattomaksi, sillä video on kaikessa outoudessaan upeaa katseltavaa ja jokainen siinä tapahtuva liike on mietitty tarkkaan.

OK Go – Upside Down & Inside OutHello, Dear Ones. Please enjoy our new video for “Upside Down & Inside Out”. A million thanks to S7 Airlines. #GravitysJustAHabit

Posted by OK Go on Thursday, 11 February 2016

Tiedätkö sen fiiliksen, kun sinulla on hirveästi energiaa, mutta paras kaverisi nukkuu eikä millään jaksa herätä. Tämä kissa sai kokea saman tilanteen, kun se yritti hellävaraisesti saada leikkikaveriaan ylös sängystä.

Koira kuitenkin näytti niin väsyneeltä, että unihiekka tarttui myös kissaan, jonka seurauksena se käpertyi kaverinsa viereen nukkumaan.