Kristin oli vienyt lapsensa päiväunille ja hän päätti hetken kuluttua tarkistaa, miltä tilanne näyttää. Äiti oli ihmetellyt, kun koiraakaan ei ollut näkynyt missään. Hän yllättyi avatessaan huoneen oven, sillä koira oli myös käpertynyt päiväunille.

Videota katsoessa tulee hyvälle tuululle, kun lapsi ja koira köllöttelevät sängyssä ilman huolen häivää.

Kaikenlaiset muiden kuvien parodisoinnit ovat olleet huippusuosittuja internetissä viime aikoina ja on helppoa nähdä miksi. Yksi hauskimmista on näyttelijä Tom Lenk joka niin ikään jakaa hulvattomia, jokapaiväisistä esineistä kyhättyjä parodioita punaisilta matoilta ja catwalkeilta Instagramissaan.

 

A photo posted by Tom Lenk (@tommylenk) on

A photo posted by Tom Lenk (@tommylenk) on

A photo posted by Tom Lenk (@tommylenk) on

A photo posted by Tom Lenk (@tommylenk) on

A photo posted by Tom Lenk (@tommylenk) on

A photo posted by Tom Lenk (@tommylenk) on

A photo posted by Tom Lenk (@tommylenk) on

A photo posted by Tom Lenk (@tommylenk) on

A photo posted by Tom Lenk (@tommylenk) on

A photo posted by Tom Lenk (@tommylenk) on

A photo posted by Tom Lenk (@tommylenk) on

A photo posted by Tom Lenk (@tommylenk) on

A photo posted by Tom Lenk (@tommylenk) on

Elämä on stressaavaa ja hektistä ja sen tuntee etenkin maailman metropoleissa. Onneksi maailma on myös täynnä empaattisia ja kekseliäitä ihmisiä jotka voivat tuoda helpotusta kiireen keskelle.

Tässä on kuudesluokkalainen Ciro Ortiz Brooklynistä.

 

A photo posted by Ross Asdo (@ross_do) on

 

Viimeisen parin kuukauden ajan hän on pitänyt kojua New Yorkin metroasemalla jossa tarjoaa lyhyitä terapiasessioita stressaantuneille newyorkilaisille äärimmäisen kilpailukykyiseen kahden dollarin hintaan.

 

A photo posted by Jose Grullon (@ginti12) on

 

Terapiasessiot kestävät keskimäärin viitisen minuuttia. Cirolta pyydetään neuvoja kaikenlaisiin huoliin – ihmissuhdeonglemiin, työasioihin ja yleisesti muutoksiin suhtautumiseen. ”Meidän on hyväksyttävä muutos” hän kertoo New York Postille. ”Muutoksia tulee tapahtumaan – muutoksia tulee aina tapahtumaan. Elämä muuttuu aina.”

 

A photo posted by LM (@emotionaladvicekid) on

 

Ciro sai idean tuen tarjoamiseen koettuaan itse paljon koulukiusaamista. Hänen herkkyytensä sai hänet haluamaan auttaa muita. Hänen äitinsä on aina mukana kun Ciro on pitämässä kojuaan ja taltioi kohtaamisia Instagramiin.

 

A photo posted by themollymitch (@themollymitch) on

 

Ciro on jopa tarjonnut neuvoja poliisille! Jos ketään mietityttää Ciron tarjoamien neuvojen taso, kertoo Ciron isä, Adam Ortiz New York Postille, että eräs nainen oli kertonut pojan sanoneen hänelle, mitä hän oli sismmässään tiennyt jo kauan.

Lähde: Buzzfeed

Elämän parhaat asiat ovat vielä parempia jaettuna rakkaidemme kanssa. Pieniä tarinoita onnellisuudesta ja rakkaudesta ei todellakaan näe tarpeeksi, joten täassä kerättynä kolmetoista aivan uskomattoma liikuttavaa tarinaa.
Ei, silmääni vain meni roska…

1.

Tänään isäni on paras isä jonka voi kuvitella. Hän on rakastava puoliso äidilleni (saa hänet aina nauramaan), hän on nähnyt jokaisen jalkapallopelini siitä asti kun olin viisivuotias (olen 17-vuotias nyt) ja hän elättää perhettämme työskentelemällä työnjohtajana rakennustyömaalla. Tänään, kun kaivoin isäni työkalupakkia etsiessäni pihtejä, löysin likaisen taitellun palan paperia. Se oli vanha päiväkirjamerkintä kirjoitettu isäni käsialalla jonka päiväys oli tasan kuukausi ennen syntymääni. Siinä lukee ”Olen kahdeksantoista, alkoholisti joka reputtaa yliopiston, entinen viiltelijä ja hyväksikäytön uhri lapsuudessani ja minulla on rikosrekisteri autovarkaudesta. Ja ensi kuussa listam jatkeeksi voi listätä ’teini-isä’. Mutta vannon, että käännän asiat oikein pienen tyttöni vuoksi. Aion olla se isä, jota minulla ei koskaan ollut.” Enkä tiedä miten, mutta hän onnistui.

2.

Tänään leikkasin pientä tyttöä, joka tarvitsi O–verta. Se oli loppu meiltä, mutta hänen kaksoisveljellään on O–verta. Selitin hänelle, että kyse oli elämästä ja kuolemasta. Hän istui hetken hiljaa ja hyvästeli sen jälkeen vanhempansa. En miettinyt sitä sen enempää, ennen kuin otimme häneltä verta, ja hän kysyi ”Eli milloin minä kuolen?” Hän luuli antavansa henkensä siskopnsa puolesta. Onneksi molemmat ovat kunnossa.

3.

Tänään kerroin 18-vuotiaalle lapsenlapselleni, ettei kukaan pyytäönyt minua koulun päättäjäistansseihin, enkä siksi ollut osallistunut niihin. Tänä iltana hän ilmestyi ovelleni, pukeutuneena smokkiin, ja vei minut seuralaisenaan omiin päättäjäistansseihinsa.

4.

Tänään, kun saavuin toimistoni ovelle (olen floristi) seitsemältä aamulla, kohtasin armeijan uniformuun pukeutuneen miehen odottamassa. Hän oli matkalla lentokentälle josta hän lentäisi vuodeks Afganistaniin. Hän sanoi, ”Vien yleensä joka perjantai vaimolleni kukkakimpun, enkä halua, että hän pettyy sillä aikaa kun olen poissa.” Sen jälkeen hän tilasi 52 toimitusta vaimonsa toimistolle aina perjantai-ilapäiviksi. Annoin hänelle 50% alennuksen.

5.

Tänään, 88-vuotias isoäitini ja hänen 17-vuotias kissansa ovat molemmat sokeita. Isoäitini opaskoira auttaa häntä liikkumaan kotona, mikä on luonnollista. Viime aikoina opaskoira on kuitenkin auttanut myös kissaa liikkumaan talossa. Kun kissa naukaisee, koira hieraisee itseään siihen jonka jälkeen se seuraa koiraa suoraan sen takana ruokakipolle, hiekkalaatikolle tai toiselle puolelle taloa päiväunille, jne.

6.

Tänään, saatoin tyttäreni alttarille. Kymmenen vuotta sitten kiskoin 14-vuotiaan pojan hänen äitinsä palavasta maasturista vakavan onnettomuuden jälkeen. Lääkärit sanoivat, ettei hän koskaan kävelisi enää. Tyttäreni tuli useita kertoja kanssani sairaalaan vierailemaan hänen luonaan. Pian hän alkoi käydä siellä yksin. Tänään, nähdessäni hänet, uhmattuaan todennäköisyyksiä ja hymyilemässä leveästi, seistessään omilla jalallaan alttarilla ja pujottaessa sormuksen tyttäreni sormeen.

7

Tänään on kymmenes hääpäivämme. Koska olemme puolisoni kanssa molemmat hiljattain menettäneet työmme, sovimme ettemme anna toisillemme lahjoja. Tänään herätessäni, puolisoni oli jo hereillä. Menin alakertaan kohdatakseni kauniita luonnonkukkia upeasti aseteltuna koko taloomme. Kukkia on varmasti vähintään 400, eikä hän käyttänyt lanttiakaan.

8.

Tänään, sokea ystäväni kuvaili minulle eloisan yksityiskohtaisesti, miten kaunis hänen uusi tyttöystävänsä on.

9.

Tänään, kaksi päivää kumppanini hautajaisten jälkeen, sain kukkalähetyksen jonka hän oli tilannut minulle viikkoa aiemmin. Kortissa luki, ”Vaikka syöpä voittaisi, haluan, että tiedät sinun olevan unelmieni tyttö.”

10.

Tänään, nainen jonka kurkunpää joudutaan poistamaan pian syövän takia, tuli viittomakielen kurssilleni. Hänen miehensä, neljä lastaan, kaksi siskoaan, veli, äiti, isä ja kaksitoista läheistä ystäväänsä aloittivat kurssin samalla, oppiakseen kommunikoimaan hänen kanssaan, kun hän menettää puhekykynsä.

11.

Tänään, isäni tuli ensi kertaa kuuteen kuukauteen tapaamaan minua sen jälkeen kun kerroin hänelle olevani homo. Kun avasin oven, hänen silmissään oli kyyneleitä ja hän kaappasi minut heti suureen halaukseen ja sanoi ”Anteeksi, Jason. Rakastan sinua.”

12.

Tänään, viidentenäkymmenentenä hääpäivänämme, hän katsoi minua hymyillen ja sanoi ”Toivoisin vaan, että olisin tavannut sinut aikaisemmin.”

13.

Tänään 6-vuotias autistinen pikkusiskoni sanoi ensimmäisen sanansa – minun nimeni.

Lähde: BoredPanda

Papukaijat ovat älykkäitä lintuja, jotka osaavat myös matkia ihmisten tuottamia ääniä. Kitaristi ja papukaija ovat luoneet hienon bändin, jossa molemmilla on tärkeä rooli. Videolla mies säestää ja samaan aikaan papukaija lauleskelee ja viheltelee kappaleen tahdissa.

On kuitenkin ehdottomasti papukaijan ansiota, että tämä video on kerännyt jo 300 tuhatta näyttökertaa,

Evästevalinnat