Bubbles-niminen kani jäi viikon ikäisenä orvoksi sen emon kuoltua. Onneksi poikanen löysi kuitenkin uuden kodin huolehtivaisen kissan luota, joka oli juuri saanut pentuja. Videolla näet, miten kissa pitää huolta kanista kuin omista pennuistaan. Se kantaa, pesee ja antaa lämpöä tälle hellyydenkipeälle pupuvauvalle.

Kaikista pitää pitää huolta, vaikka ne näyttäisivätkin vähän erilaisilta.

 

Jos et ole vielä kokenut virtuaalista hiustenleikkuuta, niin nyt on viimeistään sen aika. Erityisen tärkeää on sulkea kaikki muu musiikki ja häly taustalta, laittaa kuulokkeet korville, volyymit suhteellisen kovalle ja sitten laittaa video pyörimään ja sulkea silmät.

Audio on tehty niin, että äänieristetyssä huoneessa on mallinuken pää, jonka molemmissa korvissa on todella tarkat mikrofonit. Sitten parturi aloittaa hiustenleikkuun, hän saksii ja ajaa tukkaa koneella. Kuuntelijalle tämä on erittäin aidon tuntuinen kokemus.

Tämä ei ole pila eikä säikäytysvideo.

RNLI on hyväntekeväisyysjärjestö, joka auttaa vapaaehtoisesti merellä pulassa olevia ihmisiä sekä eläimiä. Tällä kertaa apua tarvitsi labradorinnoutaja, joka oli lähtenyt tuntemattomasta syystä uimaan merelle päin. Koira oli uinut todella syvälle ja alkoi uupua.

RNLI tuli apuun, ja he lähtivät merelle pelastamaan koiraa. Se oli peloissaan, eikä antanut ottaa itseään veneen kyytiin.

Pelastajat ohjasi veneen avulla koiraa takaisin rantaan päin, kunnes vesi oli niin matalaa, että koira pystyttiin ottamaan kiinni ja palauttamaan takaisin omistajalleen.

Pariskunta antoi yhdeksälle hylätylle lapselle kodin. Kodin, jossa heitä rakastetaan juuri sellaisina kuin he ovat.

Lapset on adoptoitu eri puolilta maailmaa, ja nyt he asuvat Dennehyitten perheessä. Osa lapsista hylättiin alunperin heidän vammansa vuoksi. Dennehyt haluavat näyttää, että heidän perheessään lapset hyväksytään sellaisina kuin he ovat.

He käyvät koulua, viettävät aikaa ystäviensä kanssa ja tekevät kaikkia niitä asioita mitä muutkin ikäisensä. On onni, että nämä nuoret ovat saaneet arvoisensa elämän.

Keskiverto amerikkalainen elää 28 835 karkin verran, jos jokainen yksittäinen karkki kuvastaa yhtä päivää. Kuinka paljon sitten tuosta karkkiläjästä kuluu nukkumiseen, syömiseen, kaupassa asioimiseen, ruoanlaittoon ynnä muuhun? Paljon. Kuinka paljon jää aikaa jäljelle nauramiselle, uimiselle, nauttimiselle? Hyvin vähän. Siitäkin ajasta saattaa humpsahtaa puolet huolehtimiseen ja stressaamiseen – kaikkeen sellaiseen, mikä ei oikeastaan muuta mitään.

Niin, mitä sinä teet tänään?