Pingviinit ovat ehkä yksi sympaattisimmista lintulajeista, mitä maan päällä voi tavata. Niitä esiintyy suurimmaksi osaksi kylmässä ilmastossa, missä ne pystyvät liukumaan vatsallaan nopeasti jään tai lumen pinnalla.

Maalla nämä linnut liikkuvat kömpelösti taapertaen ja hyppien, minkä vuoksi ne ovatkin aika hauskan näköisiä veijareita. Nyt pääsemme Japaniin, missä yksi frakkiin pukeutunut taapertaja on täysin rakastunut hoitajaansa.

Se seuraa hoitajaa jokapuolelle, aivan kuin se pitäisi häntä omana emonaan. Kun hoitaja pysähtyy, lintukin jää uskollisesti hänen vierelleen. Ja sitten taas matka jatkuu.

Kuusivuotias Grayson pitelee sylissään hirmu hellästi vastasyntynyttä pikkuveljeään. Hän laulaa veikalleen kauniin tuutulaulun. Onneksi äiti tallensi tämän ikimuistoisen hetken, sillä kaksikko on mitä suloisin. Molemmat näyttävät onnellisilta ja tyytyväisiltä siihen, miten elämä juuri nyt on.

Isä naurattaa muutaman kuukauden ikäistä lastaan samalla, kun äiti videokuvaa tilannetta. Lapsi alkaa kikattaa niin hervottomasti, ettei isäkään pysty pidättelemään nauruaan. Eikä ihme, sillä kyllä tämä hymyilyttää videon katsojaakin, kun tuo pieni päästää ilmoille elämänsä ensimmäiset oikein kunnon ilot.

Näin ainakin Yhdysvalloissa Minnesotassa suuren Yläjärven rannalla. Tässä valtavassa järvessä kelluu vielä jäälauttoja, mutta innokkaimmat auringonottajat eivät siitä paljon välitä. Uimaan tuskin moni menee, mutta porukka näyttää poseeraavan jäälauttojen päällä kuin merenneidot konsanaan.

Suomalaiset toki olisivat jo tuolla pulikoimassa.


Lähde


Lähde


Lähde


Lähde

Onko sinulle koskaan käynyt niin, että tuijotat vaikka pilviä ja alat hahmottamaan niistä erilaisia hahmoja ja asioita. Näet sitä, mitä sinä haluat nähdä. Tämä on vähän samankaltainen juttu. Kasvojen näkeminen siis.

Jotkin arkipäivän esineet, rakennukset tai paikat saattavat erehdyttävästi muistuttaa kasvoja. Hullunkurisiin naamoihin ei tarvita kuin jotain muistuttamaan silmiä ja suuta, niin rakennamme niistä kasvot mielessämme.


Lähde: Flickr