Minnesotan yliopiston lastensairaalan hoitajat tekivät musiikkivideon, jossa he haluavat osoittaa kunnioitusta pienille rohkeille potilailleen. Lastensairaalassa työskentely on henkisesti rankkaa, ja hoitajat tekevät tärkeää työtä luodakseen potilailleen lämpimän ja positiivisen ympäristön. Silti kuitenkin, ne kaikkein positiivisimmat ja elämäniloisimmat ovat juuri niitä, jotka kärsivät kivuista ja vakavista sairauksista – nuo pienet hymyilevät potilaat.

DJ on henkilö, joka soittaa yleisölle musiikkia esimerkiksi äänilevyiltä, tietokoneelta tai muulta äänilähteeltä. DJ voi soittaa niin radiossa, yökerhoissa, kuin erilaisissa juhlissa tai muissa tapahtumissa. DJ:t vaihtavat kappaletta lennossa siten, että seuravana tuleva kappale säädetään soimaan samalla nopeudella soittimen nopeuden säätöä käyttäen yleisölle kuuluvan kappaleen kanssa.

Videolla esiintyvä meksikolainen DJ viihdytti tanssivaa yleisöä hyvällä musiikilla. Kaikki näyttää olevan juhlatunnelmissa, sekä DJ:kin keskittynyt työhönsä. Ikävä kyllä, yksi vieraista huomasi jotain puuttuvan ja otti videota näkemästään.

 

Optinen harha johtaa näköaistin suoraan jonnekin pöpelikköön – silmä näkee sellaista, mitä ei ole olemassa.

Videolla pyörii mustavalkoisia kuvioita. Katseen pitää keskittyä tuijottamaan keskelle ruutua, jossa näkyy kirjaimia. Noin minuutin jälkeen katseen saa nostaa ruudulta, jolloin seinät ja kaikki, mitä katsot, näyttää pyörivän. Kuten videossakin on mainittu, harha ei ole vaarallinen eikä se myöskään kestä kauaa.

Eläimillä on välillä tylsää kotona, joten ne kiusaavat toisiaan ajan että aika kuluisi nopeammin. Videolla tylsistynyt apina alkaa kiusaamaan kissaa. Tuloksena syntyy hellyyttävä tappelu, jossa voittajalla ei ole väliä.


Kykyjenetsintäkilpailussa nähdään silloin tällöin uskomattomia lauluesityksiä, jotka saavat ihon kananlihalle. Tämä video on siitä hyvä esimerkki, sillä hollantiesmies saa kaikki 4 tuomaria kääntymään heti ensimmäisen laulun sanan aikana.

Tämän jälkeen alkoikin tuomarien taistelu siitä, kuka saa tämän lahjakkuuden omaan talliinsa.