Pojat ovat kuvaamassa skeittivideota, kun he kuulevat auton jarruttavan suojatien eteen. Suojatien sivussa seistä jököttää (tai nukkuu) mummo kassiensa kanssa. Hermostunut Mersu-kuski laulattaa kaasua ja torvea. Mummo säpsähtää hereille ja lähtee kävelemään kadun yli. Kuski ei malta odottaa ja painaa torvea.

Mummo ei torvensoitosta kovempaa pääse, ja päättää antaa opetuksen kuskille. Hän heilauttaa kassillaan auton puskuriin ja kuski saa naamalleen turvatyynyn. Oli tämä sitten käsikirjoitettu tai ei, video on hillitön.

Joey meni aikoinaan työskentelemään kyseiseen hotelliin maksaakseen opintonsa sekä muun elämisensä. Hän ehti työskennellä hotellissa 3,5 vuotta, kunnes hän sai tarpeekseen.

Hän kertoi työilmapiirin olevan kireä ja epäoikeudenmukainen. Hän on katsonut vierestä kun keittiössä työskentelevät kokit tekevät 16 tunnin työpäivää, ja siivoajia kohdellaan huonommin kuin muita. Joey on tehnyt kaikkensa saadakseen asiat muuttumaan, mutta turhaan.

Hän näki ainoaksi parhaaksi ratkaisuksi irtisanoa itsensä, mutta tietenkin tyylillä! Tässä nähdään kun Joey toimittaa pomollensa kirjallisen irtisanomisen, orkesterin kera.

Jos näet karhun tassunjälkiä kävelykadulla kaupungin keskustassa, ei välttämättä heti tarvitse alkaa leikkiä kuollutta. Varsinkaan silloin, jos jäljet johtavat ravintolaan, ruokakauppaan tai jonnekin sisätiloihin eikä kukaan muu näytä panikoivan.

Kyseessä voi nimittäin olla kanadalaisen taiteilijan Maskull Lasserren työn jäljet. Hän on suunnitellut kenkiä, joiden pohja jättää maahan eläimen jalanjälkiä. Kuvioita löytyy niin karhusta, jäniksestä kuin peurastakin. Joskus lumihangessa saattaa näkyä ihmisenkin paljaat varpaat. Tällaisilla karhubootseilla voisi saada aikaan kohtuullisen suuren haloon, jos kävisi vähän naapurin pihalla tepastelemassa yöaikaan.


Lähde: maskulllasserre.com

On sanomattakin selvää, että kissat ovat talon valtiaita. Yleensä koirat tietävät tämän ja välttävät kontaktia tuon suuren jumalan kanssa. Videokollaasi koirista, jotka eivät uskalla kävellä kissojen ohitse, löytyy täältä.

Tällä videolla esiintyy sen sijaan ihan toisenlainen koirakaveri. Se haukkuu vimmatusti kissalle, joka kököttää rappusissa niin, että vain kissan pää pilkottaa hieman portaan takaa. Mutta se, mitä tapahtuu haukkumisen tuloksena, yllättää koiran ihan täysin, eikä se luultavasti enää koskaan tee samaa virhettä uudestaan.

Kissa nimittäin ryntää täysillä koiran perään – ja koiraa kiljuu kuin pieni sika, vaikkei kissa edes osu siihen.

Koirat rakastavat joululahjoja ihmisten lailla, joten nyt näet ihastuttavan videon, jossa Maymo niminen koira saa yksinkertaisen, mutta loistavan lahjan.

Koira ei aluksi oikein ole varma mitä tekisi tällä pullomäärällä, mutta ensimmäisten pullojen kaatuessa maahan alkaa riemukas leikki, joka jatkuu varmasti koko päivän.