Muistatteko sen helmikuisen päivän (tai yön), kun sähköt katkesivat kesken Super Bowlin?

Yleisö ja pelaajat joutuivat istumaan pimeässä peräti 34 minuuttia. Hämmentyneet, jännittyneet ja kiukustuneet kasvot puhuivat ilmeillä, että miten nykymaailmassa voi tapahtua tällaista. Vieläpä kesken Super Bowlin! Twitter tukossa! Facebook-keskustelut mylläsivät! Katastrofi! Tästä puhutaan vielä lapsenlapsillekin!

Kyllähän semmoinen hämmentää. Kun hodarin makkara tippuu housuille, eikä siinä pimeässä näe pyyhkiä. Kun pitää istua ja odotella, että mitäs nyt.

Kuinka paljon sähköä voi upota yhteen stadioniin?

Perspektiiviä tähän antaa Texasin osavaltiossa Arlingtonissa sijaitseva Cowboys Stadium, joka käyttää enemmän sähköä kuin Afrikan länsirannikolla sijaitseva maa nimeltä Liberia. Siis koko maa. Maa, jossa asuu noin neljä miljoonaa ihmistä. Maa, jossa vain yhdellä (1) prosentilla kaupungin väestöstä on sähköt – maaseudulla ei kenelläkään.

Cowboys Stadiumilla on avautuva katto, maailman neljänneksi suurin teräväpiirtonäyttö, ja se vetää sisälleen 105 000 ihmistä. Näistä 80 000 mahtuu istumaan. Mukavasti.

Lähde: foreignpolicy

Talvella perheen kanssa on mukava askarrella erilaisia asioita lumesta ja jäästä. Tässä kuvakoosteessa näet hienon iglun, jonka perhe rakensi erivärisistä jääpaloista.

Jääpalat tehtiin kaatamalla satoihin maitokannuihin vettä ja vesiväriä. Tämän jälkeen odotettiin että vesi oli jäätynyt, jonka jälkeen palat jäädytettiin kiinni toisiinsa. Projekti kesti varmasti melko kauan, mutta voimme lyödä vetoa että se oli varmasti vaivansa väärti.


Lähde: Slowrobot

Parkour on monelle mieluinen liikuntaharrastus. Siinä pyritään liikkumaan mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti paikasta A paikkaan B. Parkourissa pyritään innovatiiviseen ja katkeamattomaan sulavaan liikkeeseen.

Videolla miehellä oli aurinkolaiseihin kiinnitetty kamera, jonka tallentaa videota samanlaiseksi kuvaksi mitä parkouraaja itse näkee. Suurien loikkien sekä korkeiden paikkojen ansiosta tämä video saa pääsi pyörälle!

Koirat, niin kuin muutkin eläimet pitävät kovasti hellyydestä ja rapsutuksista. Tämän koiran mielestä rapsutukset tuntuivat niin ihanilta, ettei halunnut niiden loppuvan vähään aikaan. Koiran omistaja ei olisi enään jaksanut rapsuttaa, mutta koira oli toista mieltä. Se ohjasi aina tassullaan omistajan käden sen mahalle, eikä ollut vaikeaa arvata mitä tämä söpöys ajaa takaa!

Puput ovat suloisia lemmikkieläimiä, joita löytyy monen ihmisen kodista. Ne ovat melko helppohoitoisia sekä todella ihania temmeltäjiä.

Tekivät eläimet sitten mitä tahansa, ovat ne aina yhtä hellyyttäviä. Tätä pupua aivastutti kovasti, ja onneksi omistaja sai pupun suloiset aivastukset videolle!

Evästevalinnat