Ammattilaisgolfissa nähdään harvoin suuria virheitä, mutta tällä kertaa tilanne oli toinen.

Sergio Garcia oli nimittäin löynyt pallonsa puuhun, jonka seurauksena hän joutui suorittamaan toisen lyöntinsä sieltä. Tilanne ei varmasti ollut helppo, kun ihmiset odottivat kameroiden kanssa kuinka tilanteessa käykään.

Golfari piti kuitenkin kylmästi hermonsa ja sai pallon lyötyä onnistuneesti pois puusta.

Jokainen meistä on kohdannut tämän ongelman: Ostit juuri upean uuden jahdin, ja vuokrasit laituripaikan satamasta. Yhtenä iloisena päivänä huomaatkin että kultasi vierelle on parkkeerattu vielä isompi jahti, ja sen omistaja seurustelee entisen vaimosi kanssa.

Tiger Woods on tämän ongelman uusin uhri, hänen entinen vaimo Elin Nordegren deittailee nykyään hiilellä rikastunutta miljonääri Chris Clinea. Clinen 3 metriä pidemmällä jahdilla on myös oma sukellusvene.

Woods seurustelee nykyään alppihiihtäjä Lindsey Vonnin kanssa.

Tämä nainen ei korttia ansaitse.

Dictamnus albus, tuttavallisemmin Mooseksenpalavapensas on voimakastuoksuinen kasvilaji. Se on myös perinteinen koristekasvi.

Kasvi on saanut ainakin suomen- ja ruotsinkielisen (’Moses brinnande buske’) nimensä siitä, että se erittää eteerisiä öljyjä, jotka syttyvät helposti palamaan. Tämä on yhdistetty Raamatun kertomukseen Mooseksesta ja palavasta pensaasta. Todennäköisesti mooseksenpalavapensas ei kuitenkaan ole Raamatun kertomuksen laji, koska sitä ei tavata luonnonvaraisena Siinain alueella.

Palaminen ei aiheuta mitään haittaa kasville.

Paavo Pesusieni crowdsurffasi SXSW -festareiden jatkoilla Texasissa huonoin lopputuloksin.

Mahtoi DJtä vituttaa.

Evästevalinnat