Sara Lopez on ammatiltaan tanssija, joka oli tullut espanjalaiseen kouluun opettamaan oppilaita tanssin saloja. Hän pyysi muutamia oppilaita tanssimaan kanssaan, mutta eräs 16-vuotias poika yllätti hänet ja koko yleisön täysin.

Wojtek Kizomba -niminen poika osasikin tanssia ja oli todellinen luonnonlahjakkuus. Poika vei naista kuin ammattilainen, verrattuna siihen, että hän ei harrastanut tanssia ja on iältään vasta nuori.

Me Suomalaiset voisimme ottaa tästä nuoresta miehestä mallia ainakin lukioissa pidettäviin vanhojen tansseihin.

Neliöiden erittäin tehokas hyödyntäminen tulee olemaan tulevaisuudessa välttämätöntä varsinkin suurkaupungeissa. Pieni neliöinen talo ei kuitenkaan tarkoita välttämättä sitä, etteikö tilaa voisi olla yllin kyllin.

Videolla nainen esittelee asuntonsa, joka on saanut monen ihmisen suun loksahtamaan auki. Tilaa on yksinkertaisesti uskomattoman paljon, vaikka neliöitä ollaankin säästetty reilulla kädellä.

Katso video alapuolelta:

Tiny apartment in Paris (8sqm only) from Kitoko Studio on Vimeo.

Lapsille järjestetyssä Voice of Kids -ohjelmassa nuoret pääsevät esittelemään taitojaan tuomaristolle. Esitykset ovat luonnollisesti erittäin suloisia, kun viattomat ja ennakkoluulottomat lapset astelevat lavalle.

Tässä esityksessä näemme kuitenkin poikkeuksellista lahjakkuutta, kun kaksoset astelevat lavalle ja aloittavat esityksensä. Tuomarit ovat jo muutamien sekuntien jälkeen ymmällään ja kääntyvät samanaikaisesti ympäri.

Isoäiti oli nähnyt internetissä videon, jolla tehtiin hauska “taikatemppu”. Hän päätti kokeilla sitä aviomieheensä ja tekeekin sen mallikkaasti taikasanat mukaan lukien, hiukan hermostuneena. Lopputulos naurattaa heitä molempia ja meitä myös!

Mikään ei ole suloisempaa, kuin lasten riemu nähdessään uusia asioita. Tällä videolla näet kuinka pikkuinen Rayna näkee robottia muistuttavan laitteen ja päättää tervehtiä sitä. “Hi robot” – kuuluu monta kertaa ja lopulta lapsonen vielä halaa metallipönttöä. Ehkä Rayna rakentaa tulevaisuudessa intohimoisesti robotteja!