Rovio Mobile julkaisee maaliskuun 22. päivä jatko-osan suosittuun Angry Birds -pelisarjaan.
Uuden pelin nimeksi tulee Angry Birds Space ja sen erikoisuus piileekin juuri avaruuden painottomuudessa.

Mikä olisikaan parempi tapa mainostaa tätä uutuuspeliä kuin suoraan avaruudesta?
Rovio Mobile ja NASA löivät hynttyynsä yhteen ja tekivät pienen mainosvideon YouTubeen, jossa astronautti lennättää Angry Birds -pehmoleluaan avaruudessa painottomassa tilassa, ja kertoo Angry Birds Space:n erikoisuuksista.

Angry Birds on suomalainen mobiilipeli, jota on ladattu yhteensä yli 500 miljoonaa kertaa.

Tunnetun räppärin Snoop Doggin tytär Cori B. on julkaissut jälleen omaa musiikkiaan.  Uutuus sinkulla  Daddy’s Girl  esiintyy räppäri-isä mukana. Nimestäkin voi päätellä että kappale on ylistys isälle.

Corri julkaisi viime vuoden lopulla kappaleen Do My Thang.

Jar of Hearts ja A Thousand Years -hittibiiseillään tunnetuksi tullut yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Christina Perri saapuu esiintymään Suomeen. Perrin on tarkoitus esiintyä 27. kesäkuuta Helsingin Nosturissa. Keikka on Perrin ensimmäinen esiintyminen Suomessa.

28 euron hintaiset liput tulevat myyntiin Tiketissä maanantaina 12. maaliskuuta. Keikka on ikärajaton.

 

Kim Kardashianin erotessa koripalloilija Kris Humphriesta, hän ei kuitenkaan luopunut ajatuksesta tulla äidiksi. OK! -lehden mukaan Kim on aloittanut nyt adoptioprosessin. Realitytähti haluaa selvästi todellakin tulla äidiksi, koska Kim on päättänyt lähteä tähän prosessiin yksin.

Monen muun julkkisadoptiovanhemman tapaan, myös Kim on mahdollisesti adoptoimassa lastaan ulkomailta. Vaihtoehtoja Kimin mukaan on mm. Haiti, Kiina sekä Armenia.

Edesmenneen Whitney Houstonin testamentin mukaan, tähti päätti jättää koko omaisuutensa tyttärelleen, Bobbi Kristina Brownille. Vaikkakin Houstonin väitettiin olevan taloudellisissa vaikeuksissa, hänen testamenttinsa sisälsi noin 20 miljoonan dollarin edestä omaisuutta. Omaisuus ei kuitenkaan koostu suurista rahallisista varoista vaan mm. kalusteista, vaatteista, koruista, autoista sekä henkilökohtaisista tavaroista.

Bobbi Kristina ei kuitenkaan tule saamaan koko omaisuutta samantien, vaan se annetaan hänelle osissa. Ensimmäisen osan tytär tulee saamaan 21 vuotiaana, toisen täytettyään 25 ja loput 30 vuotiaana.