Perhe, joka kasvattaa vuohia, näki ilmoituksen netissä ilmaisesta vauvavuohesta eli kilistä. Ilmoituksessa sanottiin vain, että tule hakemaan tämä pois. Koska perheeltä oli juuri varastettu kaksi vuohta, he lähtivät katsomaan tätä kaveria toiveissaan löytää oma kadonnut pieni kilinsä.

Tämä ei kuitenkaan ollut se vuohi, mutta mitä perhe löysi maatilalta, järkytti heitä suuresti. Kili oli sidottu lyhyeen naruun, ja sen ympärillä räyhäsi kaksi pientä koiraa. Kili oli kauhuissaan – se tärisi ja huusi peloissaan, se oli läpimärkä ja yltäpäältä veressä. Sen silloinen omistaja väitti, etteivät hänen koiransa olleet raadelleet vuohta, mutta uudet omistajat olivat eri mieltä.

Lisäksi tietysti heräsi kysymys, miksei tuota pientä pelokasta otusta oltu viety eläinlääkäriin vaan se haluttiin antaa pois. Onneksi tämä perhe tuli paikalle ja nappasi pelokkaan vuohen mukaansa.

Vuohi oli ollut pihalla sidottuna lyhyeen naruun. Se tärisi, huusi ja oli yltäpäältä veressä.

Vuohi oli läpimärkä, ja sen naamassa oli raatelujälkiä ja haavoja.

Uusi omistaja pesi vuohen ja hoiti sen haavat.

Pesun jälkeen haavat ja arvet näkyivät erittäin hyvin.

Vuohi rauhoittui uudessa kodissaan heti, ja se halusi kavuta pelastajansa syliin jatkuvasti.

Se oli tosi väsynyt kaikesta, mitä se oli joutunut käymään läpi.

Nyt vuohi on onneksi rakastavassa kodissa, mutta se joutuu edelleenkin paniikkiin, kun sen nykyiset omistajat – tai pelastajat – eivät ole paikalla.

Hyvä, että tämäkin tarina tuli julki, sillä ihmiset, jotka kohtelevat eläimiään näin, pitää saada vastuuseen teoistaan.

Lähde: Reddit / Viral Nova

Chicagon kaduilla vaelteli yksinäinen koira. Sen otti turvaan paikallinen koirille suunnattu löytöeläinkoti. Koiran iäksi arvioitiin 6 vuotta, ja se sai nimekseen Porkchop.

Koira näytti voivan suhteellisen hyvin, mutta löytöeläinkodin työntekijä, joka hoitaa väliaikaisesti Porkchopia, vei sen eläinlääkäriin virtsatietulehduksen takia. Mitä röntgenkuvauksessa selvisi, yllätti kaikki.

Porkchop vaelteli kaduilla yksinään, sillä sen omistaja oli kuollut.

Kukaan ei arvannut, mitä koira oli joutunut käymään läpi ennen kuin se vietiin röntgenkuvaukseen.

Koiraa oli ammuttu useita kertoja. Sen kehosta löytyi yli 50 ilmapistoolin panosta.

Porkchopin onneksi panokset eivät enää tehneet harmia, joten niitä ei tarvinnut poistaa.

Tällä hetkellä se asustelee löytöeläinkodissa.

Siellä Porkchop odottelee, että joku rakastava ihminen ottaa sen hoivaansa.

Lähde: One Tail at a Time

Jotain herkkää ja koskettavaa leviää kuin kulovalkea Internetissä. Kyseessä on venäläisen Elena Shumilovan upeat valokuvat, joissa päähenkilöinä seikkailevat sekä hänen kaksi poikaansa että Elenan perheen eläimet koirista ankkoihin. Kuvausmaisemissakaan ei ole valittamista, sillä heidän kotinsa pihapiiri tarjoaa käsittämättömän autenttisen ja puhtaan ympäristön kuville.

Elena aloitti valokuvaamisen vuonna 2012, kun hän sai ensimmäisen kameransa.

Kuvissa korostuu lasten ja eläinten välinen ystävyys.

Elena keskittyy kuvauksessaan tuomaan esille luonnonvalon sekä erilaiset sääilmiöt kuten usvan, sateen ja pakkasen.

Elenan pojat Yaroslav ja Vanya ovat aina pitäneet eläimistä, ja he tykkäävät liikkua paljon luonnossa.

Kuvien tunnelma on seesteinen, hiljainen ja rauhallinen.

Elenalla on taito kuvata luonto ja ihminen yhtenäisessä, toisiaan kunnioittavassa ja harmonisessa suhteessa.

Herkkyyden hetkellinen vangitseminen ei ole helppoa, mutta Elena osaa tehdä sen täydellisesti.

Lisää Elenan upeita kuvia: 500px.com/ElenaShumilova

Seuraa myös Flickrissä: flickr.com/photos

Vaikka jokaisella koirarodulla on ominaispiirteensä ja jokainen koira on omanlaisensa persoona, on niissä kaikissa karvakavereissa silti jotain yhteistä. Hupsuja ne on, se on selvä. Ja tietysti paljon muutakin. Tässä on koottuna 28 juttua, jotka on tuttuja koiranomistajille.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

Ja sitten tämä.

Riana Van Nieuwenhuizen on 51-vuotias nainen, joka rakastaa kissoja. Kodin jakaminen 11 pörröisen kissan kanssa saa aivan uuden merkityksen, kun ne painavat täysikasvuisina lähes saman verran kuin Riana itse.

Riana lopetti kokopäiväisen työnsä eläinsuojelijana ja muutti Etelä-Afrikkaan toteuttamaan unelmaansa. Hän alkoi auttamaan ja pelastamaan suuria kissoja, esimerkiksi gepardeja, leijonia ja tiikereitä, joita oltiin kohdeltu kaltoin tai olivat joutuneet jostain syystä orvoiksi. Hän jakaa oman asuntonsa kissojen kanssa, jotka eivät syystä tai toisesta pärjää itsenäisesti luonnossa.

Riana otti ensimmäisen gepardinsa vuonna 2006. Hän liittyi mukaan järjestöön, joka keskittyy gepardien elinympäristön suojeluun. Gepardit ovat hyvin uhanalaisia, sekä ne ovat häviämässä kovaa vauhtia elinympäristön muutosten, saaliseläinten vähenemisen sekä lajia heikentävän sisäsiittoisuuden vuoksi.

Järjestö levisi nopeasti ja ihmiset halusivat tavata Rianan kissoja. Turistit ja paikalliset halusivat valokuvia niiden kanssa ja jopa ottaa hääkuviinsa suuren gepardin poseeraamaan. Rianalle kissat ovat hänen koko perheensä, ja ne saavat liikkua asunnossa vapaasti – aivan kuten kotikissatkin.

 

Kuvakaappaukset: youtube.com