Apinat ovat tyypillisesti kaikkiruokaisia sekasyöjiä, mutta tämän kaverin mielestä kuivuneet lehdet olivat suurta herkkua.

Videolla esiintyvä apina halusi ihmiseltä auttavan käden kuivuneitten lehtien murskaamiseen. Pieni ja kesy apina otti ihmisen kädestä kiinni, laittoi siihen lehtiä ja ohjasi käden nyrkkiin, jolloin lehdet murskautuivat nyrkin sisällä. Apina otti parhaimmat palat itsellensä talteen, ja huonot lehdet se heitti pois.

Halloween lähestyy kovaa vauhtia. Sitähän juhlitaan tunnetusti viimeinen päivä lokakuuta. Meikkitaiteilija Eva Senín Pernas on myös valmiina halloweeniin, ja hän teki muutaman upean huulimeikin juhlaan sopivaksi.

Huulilta löytyy kaikkea hämähäkeistä timantteihin, jotka saavat varmasti jokaisen pään kääntymään.

Lähde: Facebook

 

Se on välillä kyllä ihan hyvä jutella itsensä kanssa, varsinkin pöntöllä istuessa, koska siellä on yleisesti ottaen itsekseen. Tämä kolmevuotias pikku kaveri miettii, mitä kaikkea tulikaan syötyä ja että kyllä nyt tulee niin iso jööti, ettei pönttökään sitä kestä.

Voi vaan kuvitella, miten jännä on istua tuolla suljetun oven takana ja miettiä, että kohta alkaa pöntön vesi hipoa pakaroita. Rohkea poika siis! Äitilläkin varsin jännää oven takana.

Ensin vähän historiaa tähän.

Pin-up-kuvat syntyivät 1800-luvulla, kun printtimedian myynti nousi tähtilukemiin. Kilpailu markkinoilla koveni, jolloin lukijoiden huomio piti saada kiinnitettyä hinnalla millä hyvänsä. Kuvat naisista sopivat tähän saumaan erinomaisesti. Pin-up-nimitys tulee siitä, että kuvan saattoi kiinnittää nastoilla (pin) seinälle.

Vielä 1800-luvulla nuori hehkeä pin-up-nainen esitettiin ylevässä valossa, vaatteet päällä. Mutta mitä enemmän kilpailu kasvoi, sitä vähemmän naisilla oli yllään. Nyt, yli 100 vuotta myöhemmin, tilanne on tismalleen samanlainen.

Mutta entäs miehet? 28-vuotias amerikkalainen valokuvaaja Rion Sabean halusi testata, miltä näyttää, kun miehet laitetaan poseeraamaan samalla tavalla kuin naiset. Ideana on se, että poseeraus on naisellinen, mutta miehet tekevät kuvissa silti ”miesten juttuja”. Hauskoja!

Lähde: Rion Sabean / Facebook / Twitter

Ihan tavallinen venereissu. Koira tähystää veneen keulasta vedessä hyppiviä delfiinejä. Yhtäkkiä kuitenkin kuuluu loiskahdus, ihan kuin joku olisi tippunut veteen.

No koirahan se siellä vaan koittaa uida delfiinejä kiinni.