Apinat ovat erittäin älykkäitä eläimiä ja ne pystyvät moniin arkisiin askareihin, mihin myös ihminen pystyy. Tällä videolla pieni apina tilaa automaatista itselleen juoman ja antaa yli jääneet rahat takaisin omistajalleen.

Lisäksi eläin korkkaa pullon itse auki ja ottaa ylpeänä huikan ostamastaan juomasta.

Rottweilerit ovat itsevarmoja ja rohkeita koiria, jotka puolustavat omiaan tarpeen tullen. Tällä videolla kojootti hyökkäsi chihuahuan kimppuun, mutta onneksi “Happy” niminen rottweiler tuli paikalle ja näytti kaapin paikan.

Trixxie niminen chihuahua olisi varmasti joutunut pedon suuhun ilman luotettavaa ystäväänsä.

Kouluissa kiusaamista tapahtuu valitettavan paljon ja moniin tapauksiin on myös erittäin vaikeaa puuttua. Koulukiusaaminen saattaa johtaa suuriin itsetunto-ongelmiin ja pahimmillaan muiden tai itsensä vahingoittamiseen.

Tämän pojan isä halusi hänen poikansa saavan olla rauhassa koulussa, joten hän tuli paikalle konekiväärin kanssa ja alkoi ampumaan satoja panoksia ilmaan. Tämän jälkeen poikaa ei luultavasti olla kiusattu, mutta luultavasti poika erotettiin koulusta.

Kalifornian ympäristösuojelun jäseninä työskentelevät Antwon McCoy ja Leonard Patton eivät ole vain kovia työntekijöitä. Miehet osaavat myös tanssia erittäin näyttävästi.

Syy heidän tanssitaitoihin piilee John Griffith nimisessä miehessä, joka tulee paikalle kesken tanssiesityksen. Mies näyttää aivan nörtiltä, mutta omaakin uskomattoman rytmitajun.

Riidat kuuluvat lähes jokaiseen parisuhteeseen ja niillä on yleensä tapana vahvistaa suhdetta.

Suihkurusketuksen jälkeen kannattaa kuitenkin olla tarkkana ettei ainakaan heti aloita riitaa poikaystävänsä kanssa, muuten tulos saattaa olla tämänkaltainen: