BBC:n kuvaamalla luontodokumentilla näemme surullisen ja toisaalta uskomattoman tilanteen. Tutkijat päättivät asettaa apinanuken lauman luokse ja seurata, kuinka eläimet ottavat uuden tulokkaan vastaan. Videolla näyttää aivan siltä, kuin apinat olisivat hyväksyneet uuden nuken perheeseensä.

Tämän jälkeen tapahtui kuitenkin jotain erittäin kummallista ja koskettavaa. Eläimet luulivat nuken kuolleen, jonka seurauksena ne kantoivat sen kallion päälle. Eläimet kokoontuivat nuken ympärille ja surivat sekä pitivät eräänlaisen ”hiljaisen hetken.”

Eläinten tunneäly yllättää meitä edelleen ja on varmasti paljon asioita, joita emme edes vielä ymmärrä ympärillämme elävistä olennoista.

Lapset saavat koirista erinomaisen leikkikaverin ja ystävän, jonka seurauksena ystäväsuhde kestää läpi nuoruuden.

Charlie -niminen koira oli erittäin onnellinen, kun se sai olla todistamassa perheenlisäystä. Koira omaksui vastasyntyneen Olivian heti perheeseensä ja nyt se pitää huolta sekä leikkii vauvan kanssa päivittäin. Koira tuo tyttärelle erinomaista turvaa ja seuraa silloin, kun vanhemmilla on muuta tekemistä.

Norbert saattaa olla erittäin pieni koira, mutta sillä on suuren suuri sydän. Eläin on toiminut terapiakoirana kuusi vuotta ja saa jokaisen ihmisen hymyilemään. Se vierailee muun muassa lasten luona sairaaloissa, tehden kaikki iloiseksi pienillä yläviitosillaan. Norbert on mahdollisesti söpöin koira koko maailmassa!

A video posted by NORBERT (@norbertthedog) on

Tämä tyttö on luultavasti jonkun sortin hevoskuiskaaja, sillä hän taluttaa kiltisti kävelevää hevosta erinomaisesti. Videolla ei tapahdu sinänsä mitään erikoista, mutta jollakin tavalla koko tilanne on erittäin suloinen ja liikuttava. Itseluottamusta tältä tytöltä ei ainakaan puutu, sillä hän kävelee ylpeänä hevosen kanssa.

Tämän erittäin rauhallisen ja kiltin hevosen nimi on Cinnamon ja pienen tytön nimi on Emma.

Koirasta tuli yhtäkkiä emo, kun sen kotiin tuotiin ulkona ollut kissanpentu. Kissa löydettiin perheen pihalta, jossa se vaelsi yksin kylmissään ja aliravittuna. Koira on alkanut nyt ruokkimaan kissanpentua, joka tarvitsee ravintoa selvitäkseen. Emo pysyy myös kissanpennun lähellä ja suojelee sitä mahdollisilta vaaroilta.

Tarina on hyvä osoitus siitä, kuinka heikompia tulee auttaa ulkonäköön katsomatta.