Raekuuroja sattuu silloin tällöin joka puolella maailmaa ja joskus ne aiheuttavast tuhoa ihmisten omaisuudelle.

Tällä videolla mies yrittää epätoivoisesti suojella uutta autoaan makaamalla sen katolla. Toivottavasti auto pelastyi ja mies selvisi ilman pahempia mustelmia.

13-vuotiaan Timmy Muldoonin kotielokuva muuttuu hänen unelmiensa Hollywood-elokuvaksi. Leffan nimi onkin Dream Big, eli unelmoi isosti. Tätä elokuvaa ei kannata jättää katsomatta alun amatöörimäisyyden vuoksi.

Timmy Muldoon and the Search for the Shadoweyes Bandit on tarina poliisista, joka menetti parhaan ystävänsä ja parinsa kaupungin pahamaineisimmalle roistolle.

Elokuvasta onkin tullut jättimäinen nettihitti nopeasti, ja jopa isot studiot ovat huomioneet Timmyn työn.

Välillä nähdään erittäin kauheita tapauksia, joissa poliisit luulevat olevansa lain yläpuolella ja rikkovat sitä.

26-vuotias Jonathan koki surkean kohtalon, kun poliisit hyökkäsivät raukkamaisesti hänen kimppuunsa. Jonathan pidätettiin vuonna 2010 hänen ollessaan amfetamiinin vaikutuksen alaisena. Mies asui pienessä Mortsel nimisessä kylässä. Miehen väitettiin olevan erittäin agressivinen, eikä häntä tämän vuoksi voitu hallita. Lääkäri oli määrännyt Jonathanille rauhoittavia, mutta poliisit päättivät ottaa homman haltuun kyseenalaisella tavalla.

Poliisit eivät voi olla vahtimassa joka paikkaa samaan aikaan, joten tämä bussikuski on päättänyt ottaa ohjat omiin käsiinsä.

Bussinkuljettaja törmää huonosti ajavien ja liikennettä rikkovien autojen perään. Venäläismiehellä on yli 100 kolaria ajettuna ja mies aikoo jatkaa ajamista samaan malliin.

Välillä sattuu tilanteita, joissa kuolema liippaa erittäin läheltä.

Tällä videolla nainen on viemässä roskia ulos, kun pihalla ollut puu kaatuu aivan hänen viereensä. Onneksi tällä kertaa selvittiin vain säikähdyksellä.

Evästevalinnat