Satoja gorillan kokoisia luurankoja löydettiin vedenalaisesta luolastosta Madagaskarin länsirannikolta. Mielenkiintoisinta tässä on se, että luurangot kuuluvat kissamakille, jonka nykyinen koko on paljon pienempi. Kissamaki on uhanalainen nisäkäs, ja se elää Madagaskarin etelä-osissa. Kyseinen löydös on ainutlaatuinen, ja se on merkittävä arkeologinen löytö.

Luolastosta löydettiin myös norsulintujen jäännöksiä.

Irlantilainen tanssiryhmä Prodijig on nostanut perinteiset kansantanssit uudelle tasolle. Irlantilainen kansantanssi ja steppaaminen yhdistettynä hauskoihin liikkeisiin ja ryhmäkuvioihin sai yleisön ja tuomarit niin haltioihin, että porukka voitti muun muassa Got To Dance -kilpailun ihan heittämällä. Ei sinänsä mikään ihme, sillä tuota voisi katsella pidempäänkin.

Taitava veitsitaituri näyttää videolla, kuinka porkkananpalasta voi tehdä näyttävää taidetta. Kieltämättä mies saa tämän näyttämään helpolta, vaikka todellisuudessa tällaisen luomuksen tekeminen vaatii paljon harjoittelua ja taitoa veitsen käsittelyssä.

Parasta on se, kun löytää itselleen harrastuksen, jota voisi tehdä päivät pitkät – ja jota jossain vaiheessa elämää saa tehdä ne pitkätkin päivät. Tämä alle kolmekymppinen nainen on löytänyt sellaisen unelman.

Kaylee Greer on 28-vuotias valokuvaaja Bostonista. Ja hän rakastaa koiria. Kuvassa on hänen sydämensä varastanut Toby-koira.

Hänen parhaat mallinsa ovat tietysti koiria.

”Täh?”

Elämä on ihaninta maailmassa!

Pistä viis.

Kuvausten välissä pitää muistaa pitää juomataukoja.

Ai miten sä haluut, että me ollaan? En tajuu.

MÄ TUUUUUN!

Kulissien takana tapahtuu…

Monet ovat ihmetelleet, miten koirat pysyvät kuvissa niin hyvin paikallaan. Kaylee näyttää temppunsa.

Kuvakollaasiin pääsi myös yksi kissa, joka on hieman äimistynyt, kun sen ruohonsyöntisessio keskeytettiin yllättäen…

Lähde: Dog Breath Photography / Bored Panda

Oaklandissa asuva Gregory Kloehn keksi loistavan idean hyödyntää käsityötaitojaan. Hän alkoi rakentaa kaduilta löytyvistä roskista pieniä koteja ihmisille, joilla ei sellaista ole. Hänen vapaaehtoisprojektiinsa osallistuu myös paikallisen koulun oppilaita. Jokainen talo on omanlaisensa yksilö, ja niitä voi myös liikuttaa paikasta toiseen.

Vaikka kodeista tuleekin aika pieniä, on niillä silti tärkeä tehtävä – antaa kodittomalle katto pään päälle.

Lähde: homelesshomesproject.org / Facebookseenimages.com / Bored Panda