Kukaan meistä ei pidä parkkisakoista. Vaikka parkkisakon saaminen ärsyttääkin, usein hillitsemme kiukkumme ja maksamme kiltisti sakon pois ilman suurempaa kostonhimoa.

Tämä parkkisakosta ärsyyntynyt australialainen mies aikoi maksaa kyllä parkkisakkonsa, tosin hieman pienemmällä rahalla. Hän meni pankkiin vaihtamaan 60 dollaria 5 senttisiksi, joilla hän aikoi maksaa sakon pois.

Mies meni maksamaan sakkonsa, ja kaatoi tiskille 1200 kolikkoa. Tästä ei henkilökunta pitänyt, eikä aikonut ottaa vastaan miehen rahoja.

Leopardit ovat saalistajien aatelia, jotka pystyvät juoksemaan huimaa vauhtia. Näitä upeita eläimiä ei tulisi pitää häkissä, sillä ne tarvitsevat paljon liikuntaa jao maa tilaa.

Tällä videolla näet 68 -kiloisen leopardin, joka nauttii omistajan rapsutuksesta täysin siemauksin. Kissa kehrää ja vetää tassullaan omistajan kättä sen päätä vasten.

X-Factor tuo esiin eri ihmisten lahjoja, jotka saavat hämmästymään aina uudestaan ja uudestaan. Tällä videolla näet Rion Page -nimisen tytön, jonka kädet ovat olleet pienestä pitäen erilaiset kuin muilla. Tyttö laulaa kuitenkin todella hyvin ja toivotaan, että hänestä tullaan kuulemaan vielä.

On todella mukavaa nähdä kuinka itsevarmasti Page esiintyy lavalla miljoonien tv -katsojien edessä. Rion oli aluksi hieman epävarma siitä kuinka tuomarit suhtautuisivat hänen erilaisuuteensa. Täytyy kuitenkin muistaa, että erilaisuudet ja poikkeavuudet ovat tietynlainen rikkaus elämässä.

Joskus tappelun häviämiseen tai voittamiseen ei tarvita edes kahta osapuolta. Tällä videolla vihainen mies potkii ja hakkaa autoa, jonka jälkeen tapahtuu nolo moka.

Miehen hypätessä ja potkaistessa autoa hän kaatuu ja lyö päänsä. Onneksi heti tilanteen jälkeen poliisit tulivat paikalle pitämään huolta tästä miehestä.

Naulojen lyöminen vasaralla ei ole kovin vaikeaa, mutta paljain käsin tilanne muuttuukin aivan toisenlaiseksi. Tällä videolla näet venäläisen teräsmiehen, joka lyö nauloja lautaan käsillään.

Uskomatonta on, että miehen käsiin ei jäänyt minkäänlaisia jälkiä tempauksen jälkeen.

Evästevalinnat