Kaupungilla kävellessä harvoin tulee katseltua ympärilleen samalla tavalla, kuin tämä valokuvaaja. Hän on ottanut kuvia helsinkiläisistä rakennuksista erityisellä tavalla, joka saa ne näyttämään vielä upeammilta.

Listasimme kaksitoista julkisivua eri puolelta kantakaupunkia ja sinun tehtäväsi on yrittää arvata, mistä ne on otettu. Vastaukset löytyvät jutun lopusta. Lisää seiniä löydät valokuvaajan Instagram-tililtä @helsinkifacades.

 

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

 

10.

 

11.

 

12.

 

Vastaukset:

1. Elimäenkatu 5, Vallila
2. Runeberginkatu 25, Etu-Töölö
3. Malminrinne 2-4, Kamppi
4. Arabiankatu 10, Arabianranta
5. Eteläinen Hesperiankatu 26, Töölö
6. Haapaniemenkatu 6, Sörnäinen
7. Paciuksenkatu, Meilahti
8. Hämeentie 20 – Viides Linja 2, Kallio
9. Neljäs Linja 18, Kallio.
10. Rauhankatu 13, Kruununhaka
11. Elielinaukio 5, Helsinki
12. Porkkalankatu 24, Ruoholahti

Jokaisen ihmisen tulisi osata ensiavun perusteet ja tämä keksintö vie meidät askeleen lähemmäksi tätä tavoitetta.

Zhejiangin yliopistossa Kiinassa suunniteltu ensiapuviltti sisältää ohjeet, joiden avulla jokainen osaa elvytyksen perusteet. Viltin avulla pelastaja saa muun muassa ohjeet siihen, kuinka tukehtumaisillaan olevan ihmisen voi pelastaa.

Katso alta kuvia tästä yksinkertaisesta, mutta nerokkaasta tuotteesta! 

1.

4

2.

3

3.

first-aid-blanket-zhejiang-university-china-3

4.

1

Lähde: red-dot.sg

Jokainen ihminen on kaunis ja arvokas, sen tietää myös 21-vuotias videobloggaaja Marimar Quiora. Hän on saavuttanut miljoonia katselukertoja meikkausvinkeillään Youtubessa.

Quioralla on ollut syntymästään asti kasvoissaan iso kasvain, mutta ei anna sen estää häntä toteuttamasta unelmiaan. Hän kertoo videolla, että kauneus on sitä, että hyväksyy itsensä sellaisena kuin on ja siinä hän on täysin oikeassa.

Miten kukaan ei ollut keksinyt tätä aiemmin? NodPodin avulla pystyt nukkumaan kulkuneuvoissa vaivatta, sillä pääsi ei enää heilu jatkuvati ylös ja alas.

Tuotteen kehittänyt yritys on saanut erittäin lämpimän vastaanoton, sillä se kerännyt Kickstarterissa jo huimat 100 tuhatta dollaria. Tavoitesumma yrityksellä oli 20 tuhatta euroa, joten näitä tuotteita saatamme tulevaisuudessa nähdä myös Suomessa.

Me kaikki tiedämme sen tunteen, kun haleja ja rapsutusta voisi vain vastaanottaa loputtomasti.

Amy-niminen chihuahua pelastettiin eläinten hoitokodista ja nyt sillä on ihana ja rakastava perhe. Videolla nainen rapsuttaa chihuahuan pentua, joka todellakin rakastaa huomion keskipisteenä olemista.