Harvat asiat raivostuttavat ja ihmetyttävät yhtä paljon kuin ihmisten inhottavat ennakkoluulot. Kaikkein kamalinta on, kun näkee tai kuulee aikuisen käyttäytyvän huonosti viatonta lasta kohtaan.

Juuri siksi tällaiset tarinat joissa nousemme puolustamaan toisiamme, vaikka työpaikka olisi vaakalaudalla, ovat niin tärkeitä.

Tarina kertoo viisivuotiaasta Milosta joka oli syömässä perheensä kanssa heidän lempiravintolassaan Houstonissa, Texasissa. Perhe oli juuri istuutunut toisen perheen viereiseen pöytään. Hetken kuluttua viereinen seurue kutsui tarjoilija Michael Garciaa. He valittivat viereisen pöydän asiakkaista ja etenkin Milo kävi heidän hermoilleen ja tahtoivat vaihtaa pöytää koska Milo oli liian kovaääninen ja päästeli outoja ääniä. Garcia siirsi perheen toiseen pöytään ja toivoi koko jupakan jäävän siihen, mutta perheenisä oli edelleen tyytymätön.

”Eivätkö erityislapset voi olla jossakin muualla olemassa erityisiä”, hän sanoi kovaan ääneen.

Miehen lapset istuivat vieressä ja kuulivat miten heidän isänsä puhui Milosta. Silloin Michael Garcian tunteet ottivat vallan. Pöydän vaihtaminen on yksi asia, mutta että mies puhui noin Milosta ei käynyt päinsä.

Vaikka hän otti riskin, että menettäisi työnsä, hän kieltäytyi palvelemasta perhettä ja pyysi heitä poistumaan.

”Kaikki kiitos Michaelin kaltaisille ihmisille jotka rakastavat Miloa sellaisena kuin hän on – poikana jolla on Downin syndrooma – vaan myös puolustavat häntä kaikissa tilanteissa” Milon äiti Kim kertoo.

Upeaa toimintaa, tästä voimme kaikki ottaa mallia!

 

Lähde: Newsner

Noelle ja Ryland sopivat yhteen kuin paita ja peppu ainakin silloin, kun puhutaan laulamisesta. Kaksikon esittämä ”The Prayer” -duetto on koskettavan kaunis ja liikuttava.

Kauniit duetot istuvat loistavasti pimeisiin ja lumisiin iltoihin, jolloin tekee mieli herkistellä. Ota käteesi kuppi kuumaa teetä, kääriydy vilttiin ja kuuntele tämä ihana tulkinta.

Jokainen asiakaspalvelutyötä koskaan tehnyt on varmasti kohdannut vähintään pari vaikeaa asiakasta. Tämä kokoelma hankalia asiakaskohtaamisia saa kuitenkin suurimman osan niistä vaikuttamaan mukavilta ja kohteliailta tapauksilta.

1.

Asiakas valitti eräälle työpaikkani tarjoilijalle siitä, että hänen jäävetensä oli liian kylmää ja pyysi, että sitä lämmitettäisiin mikroaaltouunissa. Asiakas oli erittäin tuohtunut tarjoilijan palatessa vain lasillisen vettä kanssa.

2.

Kun tein töitä tarjoilijana, eräs tyttö pyysi juustohampurilaista ilman juustoa. Vastasin ”Eli hampurilainen?”, johon hän ”Ei, vaan juustohampurilainen ilman juustoa.”

3.

Työskentelin terveysruokakaupassa ja kauppaan astui nainen, joka halusi ostaa paikallisia luomuappelsiineja vannoen, että oli ennen ostanut niitä liikkeestämme. Tämä tapahtui helmikuussa… Ja asumme Kanadassa.

4.

Työskentelin Claire’s koruliikkeessä ollessani 18-vuotias. Meillä on katossa peilejä näpistelijöiden varalta ja näimme pienen 14-vuotiaan tytön piilottavan korvakorut JÄÄTELÖTUUTTIINSA. Kun otimme asian puheeksi hänen kanssaan, hän söi jättelön niin nopeasti ettemme sormea ehtineet nostaa. Sanoimme hänelle, että hän voi voi pitää korvakorut kun ne tulevat ulos… Jos tulevat. Toivottavasti sisäelinten reikiintyminen oli sen arvoista.

5.

Olin töissä kirjakaupassa ja pari kertaa kuukaudessa joku luuli olevansa kirjastossa. Jouduin kerran viemään asiakkaan ulos katsomaan kauppamme kylttiä hänen ollessaan aivan varma, että oli kirjastossa ja minä väärässä.

6.

Olin töissä McDonaldsilla ja eräs nainen kysyi miksi hänen jääkahvinsa tarjoiltiin kylmänä eikä kuumana.

7.

Työskentelen pankissa, ja eräsasiakas esitti henkilöllisyystodistusta pyydettäessä putkimiehen henkilökorttinsa. Kun sanoin hänelle, ettei se ollut hyväksytty henkilöllisyystodistus hän vastasi ”Teillä on teidän sääntönne, ja minulla omat sääntöni.”

8.
Eräs nainen toi papukaijansa mukaan kenkäostoksille.

9.

Olin töissä Forever 21-vaateliikkeessä. Vaikka työkaverini olivat ihania, asiakkaat osasivat tehdä työstä maanpäällistä helvettiä. Aloitin erään vuoron soivtuskopeilla vain huomatakseni että joku oli vaihtanut tampooninsa ja jättänyt kaiken – mukaanlukien verestä läpimärän tampoonin, sovituskopin lattialle.

10.

Työskentelin floristina 14 vuotta. Ette uskokaan, millaisia tilauksia ihmiset välillä tekivät, mutta tämä tapaus on jäänyt mieleen yli muiden. Juuri tällaisia tapauksia käy toisinaan, mutta tämä mies todella suututti minut. Ystävänpäivänä hän tuli tekemään kaksi tilausta kahdelle eri ihmiselle; yhden vaimolleen ja yhden rakastajatterelleen. Hän oli todellinen kyrpä ja jankutti koko ajan siitä, miten tärkeää oli etteivät lähetykset menisi sekaisin. Kuunneltuani usean minuutin hänen selitystään siitä miten kykenemätön olin hänen mielestään, lupasin ettei virhettä tapahtuisi. Paitsi, että tapahtui. Hänen vaimonsa sai kukkalähetyksen joka oli osoitettu hänen rakastajattarelleen ja toisin päin. Ehkä jos hän ei olisi lähettänyt vaimolleen kolmea neilikkaa samalla kun hänen tyttöystävänsä oli määrä saada tusina ruusuja, olisin ollut vähemmän ”hajamielinen”.

11.

Black Friday-alennusmyynneissä eräs nainen näki mallinukella kolme rannekorua ja hatun jotka hän halusi, joten hän alkaa purkamaan mallinukkea osiin. Sillä aikaa kun hän irrotti mallinuken kättä saadakseen rannekorut, hän laittoi poikansa kiipeaämään korokkeelle nappaamaan hatun. Sitten mallinukke putosi maahan ja muut asiakkaat olivat ihmeissään siitä, että mallinuken osia oli ympäriinsä.

12.

Työskentelin viime vuonna Forever 21-vaateliikkeessä ja näin Black Friday-alennuksissa kahden naisen tappelevan paidasta. Loppujen lopuksi he repivät paitaa niin kovaa, että se repesi kahtia. Selvisi, ettei paita edes ollut alennuksessa.

13.

Asiakas heitti minua tänään henkarilla koska hänen kokonsa oli meiltä loppu.

Lähde: Buzzfeed, Buzzfeed, Buzzfeed

Oletko koskaan tehnyt jäätelöä itse? Se on hyvin helppoa ja lisäksi annoksesta voi valmistaa täysin omanlaisensa. Tässä ohjeessa on käytetty galaksin värisiä elintarvikevärejä, jotta lopputulos näyttää samalta, kuin katsoisi avaruuteen. Tarvitset jäätelöä varten kermaa, kondensoitua maitoa ja mauksi vaniljaa. Koristeluun käytä hopeisia nonparelleja.

Klikkaa videota niin näet koko ohjeen!

Dubaissa näemme paljon asioita, jotka ovat rakennettu tavallisen sijaan valtavassa mittakaavassa. Dubaissa on myös 275 metriä pitkä suihkulähde, joka on rikkonut maailmanennätyksiä. Lähteeseen on asennettu yli 6 tuhatta lamppua ja se pystyy ruiskuttamaan vettä jopa 152 metrin korkeuteen.

Tällä videolla suihkulähde tekee kauniita kuvioita Whitney Houstonin – ”I will always love you” -kappaleen tahdissa.