Kymmenessä vuodessa on ehtinyt tapahtua yllättävän paljon asioita. Vuonna 2006 muodissa olleeet asiat ja ilmiöt ovat suurimmaksi osaksi kadonneet ja tänä päivänä ne näyttävät melko humoristisilta. Tähän nostalgiseen juttuun on listattuna ehkä parhaimpia ja noloimpia asioita, jotka olivat muodissa noin kymmenisen vuotta sitten.

Jokainen on varmasti syyllistynyt melko moneen alla listattuun kohtaan.

1. Tämä tyyli, jossa stringit vedettiin mahdollisimman korkealle.

1
Lähde

2. Nämä pipot

2
Lähde

3. Leffojen katsominen iPod Nanolla.

3
Lähde

4. Lyhyet caprihousut

4
Lähde

5. Tämä poseeraustyyli

5
Lähde

6. Värikkäät hammasraudat

6
Lähde

7. Tällaiset muovirannekkeet, joita kerättiin hulluna.

7
Lähde

8. Itseruskettavan käyttäminen tällä tavalla.

8
Lähde

9. Tökkäyksien lähettäminen kavereille ja erityisesti ihastuksille.

9
Lähde

10. Tämä hiustyyli

10
Lähde

11. Puhallettavat huonekalut

11
Lähde

12. CocaCola + Menthos kokeet

12
Lähde

13. Turhan kravaatin lisääminen kouluasuun

13
Lähde

14. Nolot sähköpostiosoitteet

14
Lähde

15. Da Vinci koodi

16
Lähde

16. UGGien käyttö ulkona

17
Lähde

17. Chuck Norris vitsit

18
Lähde

18. Tällaiset sormukset

19
Lähde

19. Jokaisella oli yksi kaveri, joka rullaili menemään näillä kengillä.

20
Lähde

20. Hannah Montana

21
Lähde

21. Crocsit

22
Lähde

Via: Buzzfeed

Brasilialaismies löysi hukkumaisillaan olevan linnun uima-altaasta, joka tarvitsi kipeästi apua. Mies nosti linnun pois altaasta ja alkoi elvyttämään sitä. Eläin ei aluksi näyttänyt reagoivan tekohengitykseen, mutta yhtäkkiä se alkoikin virkoamaan.

Lopulta mies kuivaa linnun höyhenpeitteen ja päästää sen vapaaksi. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

A man revives a bird
Julkaissut We Are Against Trophy Hunting 26. marraskuuta 2015

Koirat reagoivat ihmisiin niiden kokemuksien perusteella. Videolla olevaa koiraa oltiin pahoinpidelty ja kohdeltu todella huonosti sen elämän aikana. Kun nainen menee eläimen luokse se alkaa itkemään ja haukkumaan pelokkaana.

Nainen hoiti tilanteen kuitenkin loistavalla tavalla ja koira ymmärsi sekuntien jälkeen, että sillä ei ole mitään hätää. Nainen päätti adoptoida koiran ja tarjota sille uutta elämän alkua. Pelokkaasta eläimestä kehittyi iloinen ja terve koira, joka on täynnä elämänhalua.

Tämä tarina on hyvä osoitus siitä, että vaikeina aikoina saattaa olla lähes mahdotonta uskoa mitään hyvää tapahtuvan. Loppujen lopuksi valoa näkyy kuitenkin tunnelin päässä, kunhan vain jaksaa puskea läpi pimeän ja pelottavan vaiheen, joka saattaa tuntua loputtomalta.

Kouvolan Sanomien lukijat äänestivät lehden vuoden kuvaksi koskettavan hetken, jossa palomies Veli-Pekka Hämäläinen lohduttaa onnettomuudessa mukana ollutta koiraa. Kuvan ottanut Lukas Pearsall kertoo Kouvolan Sanomissa, että työkeikka oli vuoden mieleenpainuvin.

Palomies osoitti todellista arkipäivän sankaruutta, sillä koiratkin järkyttyvät vakavissa tilanteissa ja näin pienellä teolla voi saada aikaan hyvää mieltä kaikille. Kuvanottohetkellä lääkärit saapuivat helikopterilla hoitamaan toisen auton kuskia, joka loukkaantui vakavasti.

Lukijamme äänestivät tämän Lukas Pearsallin otoksen vuoden suosikkikuvakseen. Kuvassa palomies Veli-Pekka Hämäläinen lohduttaa autokolarissa mukana ollutta koiraa vapunaattona.

Posted by Kouvolan Sanomat on Thursday, 31 December 2015

Joskus samaa pyyhettä tulee käytettyä liian pitkään ja se alkaa haista pahalle. Tiesitkö, että sitä kuuluisi pestä jo kolmen käyttökerran jälkeen? Silloinkin vain, jos pyyhe on ehtinyt kuivua välissä. Pyyhkeet keräävät kaikenlaisia bakteereja, eikä sitä saa etenkään jakaa kenenkään kanssa.