Tässä näette, miten homma hoidetaan. Poika taiteilee pallon kanssa yli kolme minuuttia eikä pallo kertaakaan osu tai tipu maahan. Hänellä on uskomaton kyky kontrolloida jalkapalloa seisten, maaten, liikkuen ja paikallaan pysyen.

Pingviinit taapertavat jäätiköllä. Yksi liukastuu ja kaatuu maahan. Toiset pingiivit päästävät kuorossa myötätuntoäänen.

Mutta ei se väärin ole. Maalla liikkuessaan pingviini on nimittäin erittäin kömpelö taapertaja, ja jos sen jalkojen alle sattuu liukasta jäätä, saattaa vatsa käydä tervehtimässä maan pintaa useita kertoja päivässä. Pingiivinit voivat jopa liukua mahallaan jäänpinnalla päästäkseen nopeammin eteenpäin. Vedessä tämä eläin taas on sukkela kuin märkä saippuapala.

Koditon ja alkoholisoitunut Jim Wolf osallistui vapaaehtoisjärjestön organisoimaan muodonmuutokseen. Hänen hiuksensa laitettiin uuteen uskoon, ja hän sai uudet vaatteet. Lisäksi miehelle järjestettiin asunto.

Uusi ulkonäkö innosti miestä ottamaan ohjat omasta elämästään, ja hän osallistui elämänsä ensimmäistä kertaa AA-kerhoon.

Movember – viiksien kasvattaminen marraskuun ajan miesten terveysongelmien tietoisuuden lisäämiseksi – on parhaillaan käynnissä. Perinne alkoi vuonna 2003 Australiassa.

Vuosi sitten naiset keksivät luoda omanlaisensa kampanjan.

Eli joulukuun ajan naiset antavat puskansa kasvaa ihan valtoimenaan. Häpykarvoitus saa rehevöityä ja kukkia, kiharoitua ja kiivetä reisille asti.

Australialainen sketsiohjelma The Elegant Gentleman’s Guide to Knife Fighting on tehnyt huvittavia animaatioita vanhoista maalauksista. Videolla on koosteena suosituimmat. Tämän jälkeen on mahdotonta katsoa yhtäkään maalausta enää samalla tavalla.