Asus on julkaissut uuden tablettinsa, jolla on loistava suorituskyky, dynaaminen näyttö, 13 megapikselin kamera ja sen akku kestää jopa 19 tuntia. Lisäksi videolla ilmenee, että puhelimella voi liikutella huoneessa olevia tavaroita. 

PadFone on innovatiivinen Android 4.0 -älypuhelimen ja 10.1 tuumaisen tabletin yhdistelmä, joka on suunniteltu antamaan täysin uudenlainen mobiililaitteiden käyttökokemus. Erittäin kirkas Super AMOLED HD -näyttö ja tuplaydin 1.5 GHz Qualcomm Snapdragon S4 -suoritin varmistavat sen, että ASUS PadFone on soveltuvainen täyttämään myös kaikkein vaativimmat käyttötarkoitukset.

SAMUEL on Time Filmsin tuottama lyhytelokuva Ole rohkea ja reilu – uskalla välittää -kampanjalle. Kampanja taistelee rasismia vastaan Suomessa, ja korostaa rohkeutta astua väliin jos näet kiusaamista.

Voit tykätä kampanjan Facebook-sivustosta klikkaamalla alla olevaa nappulaa:

SAMUEL-elokuvan on ohjannut Naima Mohamud, tuotantotiimistä löytyy myös Sisko tahtoisin jäädä ja Veijarit elokuvasta tuttu Ada Kukkonen.

Joskus ihmiset saattavat tehdä käsittämättömän tyhmiä juttuja voiton huumassa. Tällä kertaa mies juhli voittoaan ennen maaliviivaa ja hävisi vastustajalleen, joka painoi täysillä loppuun asti. Ensi kerralla kaveri ei varmasti tuuleta lainkaan edes kilpailun jälkeen.

Valmentaja mahtoi olla ylpeä tuulettelijan häviöstä!


Trial polkupyöräilijä Danny MacAskill julkaisi mahtavan videonsa, jossa hän pyöräilee ”lelumaailmassa”. Videon kuvaamiseen kului 2 vuotta, mutta vaivannäkö on varmasti ollut kaiken sen arvoista.

Trialpyöräily on ajamista ja temppujen tekoa polkupyörällä. Laji kehittyi aluksi Espanjassa, jossa moottoripyöräilijät tekivät temppuja moottoripyörillä. Jälkeen päin he olivat kuitenkin sitä mieltä, että moottoripyörillä temppuilu on raskaampaa, vaikeampaa ja vaarallisempaa kuin polkupyörällä, jonka seurauksena trialpyöräly alkoi kehittyä.

Vine on nopeasti valloittanut Yhdysvallat ja Ruotsin, nyt ”videoiden Instagram” tekee tuloaan Suomeen. Sovelluksella voit kuvata 6 sekunnin videopätkiä, mikä on hyvää vaihtelua tylsien kuvien katseluun. Vinen voit ladata App Storesta ja Google Playstä.

Tämän koosteen avulla opit kokkaamaan helposti.

1. Munakasta

2. Spaghettia ja lihapullia

3. Kasvispizza

4. Tarragon-kanaa

5. Tzatziki kastike

6. Katkarapuja ja kasviksia

7. Sushia

8. Pastaa

9. Täytettyjä paprikoita

10. Voileipää ja sipulirenkaita

11. Lohta

12. Lasagnea

13. Munakokkelia

14. Suklaa-hasselpähkinälevitteellä täytettyjä keksejä

15. Mansikka-raparperipiirasta

Seuraa meitä!

Meidät löydät Vinestä nimimerkillä Vivas.