Jagger-niminen teini halusi esittää koulunsa kykykilpailussa Frozen-elokuvan ikonisen Let It Go-kappaleen ja pukeutui teeman mukaisesti yhdeksi elokuvan hahmoista. Kuten parhaillekin esiintyjille joskus käy, hän unohti sanat kesken laulun, mutta se ei haitannut ketään.

Koko koulu yhtyi mukaan lauluun ja pian Jagger muisti taas sanat. Lopuksi yleisö hurraa hänelle kovaäänisesti, sillä niin paljon rohkeutta tällainen esitys vaatii. Liikutuimme järjettömästi nähtyämme videon, tällaista yhteishenkeä harvoin näkee missään.

 

Ihmeiden aika ei ole ohi. Yhtenä päivänä Joel Cervantes Macias näki tämän 89-vuotiaan miehen kadulla työntelemässä jäätelökärryään ja otti kuvan hänestä.

Maciaksen kävi sääliksi vanhusta ja hän päätti perustaa GoFundMe-sivun, jonka kautta ihmiset voisivat lahjoittaa rahaa miehen elämän helpottumiseksi.

Tavoite oli kerätä 3000 dollaria, mutta kaikkien onneksi tarina lähti leviämään internetissä niin lujaa vauhtia, että nyt kasassa yli 368 000 dollaria.

Mies ja hänen vaimonsa ovat äärettömän kiitollisia kaikille lahjoittajille, sillä nyt he voivat vihdoin alkaa viettää rauhallisia eläkepäiviä yhdessä.

 

Lähde: GoFundMe

Kukapa ei haluaisi astella catwalkille ja hurmata koko yleisön? Tässä lyhyellä videolla näet kuinka vaatemallina toiminut pieni poika ottaa koko lavan haltuun huikealla asenteella. Ottakaamme mallia hänestä seuraavan kerran, kun pitää tehdä vaikutus johonkuhun.

 

Jos lapselle antaa piirustusvälineet, mikään ei voi mennä vikaan, eihän? Aikuiset joutuvat kuitenkin välillä tilanteisiin, jossa naurua täytyy pidättää. Tässä näet 10 lasten piirtämää viatonta kuvaa, mutta mitä meidän silmämme oikein näkevätkään. Yritä pitää ajatuksesi kasassa, ne ovat vain piirustuksia.

 

1. Minion T-paita

piirros1

Lähde.

 

2. Lapiomyyjä

piirros2

Lähde.

 

3. Delfinaario

piirros3

Lähde.

 

4. Kirahvi

piirros4

Lähde.

 

5. Käsienpesu

piirros5

Lähde.

 

6. Kokki

piirros6

Lähde.

 

7. Kuiskaus

piirros7

Lähde.

 

8. Pilli

piirros8

Lähde.

 

9. Kissa

piirros9

Lähde.

 

10. Majakka

piirros10

Lähde.

Tatuoinneista voi olla montaa mieltä, mutta taiteeksi niitä voimme kaikki kutsua. Venäläinen Stanislaw Wilczynski on ottanut täysin uuden näkökulman tatuointien tekemiseen ja tässä näemme näytteitä hänen geometrisista kuvistaan. Meille tulee mieleen, että osa näistä näyttää ihan robottien käynnistysnapeilta!

 

Evästevalinnat