Liikenteessä nähdään vaarallisten tilanteiden lisäksi hauskoja tilanteita.

Nyt myrsky oli puhaltanut vaahtoa autotielle ja viisaimmat kuskit päättivät lähteä ajamaan sen läpi. Onneksi tilanteessa ei syntynyt onnettomuuksia ja kaikki saivat nauraa hulluille kuskeille.


Videopelit ovat hauskoja kaikenikäisille, mutta oletko ennen nähnyt 84-vuotiaan miehen pelaavan niitä?

Tällä videolla 84-vuotias mies pelaa Black Ops 2, sekä Halo 4 peliä. Miehen reaktiot ja ilmeet ovat mitä hauskimpia ja kun hän saa tapettua vihollisen ei miehen riemua pysäytä mikään!


Silloin tällöin vartijat joutuvat käyttämään rajumpia otteita, kun ihminen ei muuten rauhoitu.

Tällä videolla ostoskeskuksen edessä riehuu 2 äitiä, joilla on lapset myös mukana. Perheen miehet eivät ilmeisesti ole paikalla tai sitten he eivät vain halua puuttua tilanteeseen. Vartija käskee muutaman minuutin ajan äitiä perääntymään, mutta kun mikään ei näytä tepsivän hän ampuu naista kohdassa 3:29 sähkölamauttimella.

Tappelut ovat pelottavia asioita, mutta niiden ei tarvitse olla. Tämän videon katsottuasi olet masteroinut kaikki tarvittavat itsepuolustustekniikat turvassa pysymiseen.

Rullalautailu on erittäin suosittu laji ympäri maailmaa. Laji on melko vaativa ja se vaatii paljon harjoittelua.

Tommy Carroll latasi noin kuukausi sitten videon youtubeen, jossa hän skeittaa. Videosta uskomattoman tekee se, että mies on sokea ja silti erittäin hyvä rullalautailija. Miehen motto kuuluu näin: ”Be brave, be safe”, joka kuvaa hyvin miehen tunnetilaa rullalautailemisen aikana.

Evästevalinnat