Youtubessa nimimerkki Stegmeier53 kertoo nähneensä tiellä linnun ja pysähtyneensä ottamaan siitä kuvaa. Hänellä oli autossaan musiikki päällä, ja lintu alkoikin jammailla. Mies videokuvasi tämän hassun näyn, kun lintu tanssii itsensä tien yli. Kyllä ovat neitolintuset mielissään tällaisesta!

Annalisa Hartlaub on 16-vuotias amerikkalainen opiskelija Ohion yliopistosta. Valokuvauskurssilla hän pääsi toteuttamaan sen, mitä monet meistä miettivät: ”Miltä näyttäisin ja miten pukeutuisin, jos olisin elänyt eri vuosikymmenellä?”

Annalisa pisti pakettiin kuvasarjan, jossa hän itse poseeraa maskeerattuna 1920-luvulta 2010-luvulle. Kuvissa näkyy erinomaisesti eri vuosikymmenten muodin valtavirtaukset. Huikeaa!

1920

1930

1940

1950

1960

1970

1980

1990

2000

2010

Lähde: Flickr / Huffington Post

Kaveruksilla on tapana pilailla toistensa kustannuksella ja välillä jekut saattavat siirtyä todella rajulle tasolle. Tällä videolla nähtävään pilaan oli käytetty todella paljon aikaa, vaivaa ja suunnittelua. Lopputulos oli kuitenkin kaiken vaivan arvoista.

Pelkääjän paikalla istunut mies sai todellakin pelätä henkensä edestä tytön ensin ilmestyessä auton eteen ja lopulta takapenkille.

Pilan jälkeen oli varmasti hyvä fiilis, kun mies tajusi selvinneensä tilanteesta hengissä!

Ulkomailla tehty testi osoittaa aika selkeästi sen, miten eri tavalla pukeutuminen voi vaikuttaa ihmisten reaktioon ja avun antamiseen.

Rentun asuun pukeutunut mies kaatuu kadulla maahan. Hän vaikeroi ja pyytää jopa apua ohikulkijoilta, mutta ei saa sitä. Kun saman tekee mies, jolla on puku päällä, ihmiset syöksyvät kiireesti auttamaan.

Jos kävelisi tällainen häämekko päällä altarille, siinä olisi ironiaa kerrakseen. 1500 eropaperista tehty hääpuku on 15-vuotiaan englantilaisen tytön Demi Barnesin toteuttama.

Tosin, koska Demillä ei ollut mahdollisuutta saada käsiinsä niin montaa eri eropaperia, hän latasi netistä yhden ja kopioi sen monta kertaa. Puvun valmistamiseen kului 10 tuntia.

Ideana tällä nuorella suunnittelijan alulla hääpuvun tekemisessä oli se, että ihmiset ryntäävät nykyään avioliittoon suinpäin miettimättä asiaa sen enempää. Ja sitten, puolet avioliitoista päättyy eroon.

Lähde: Demi Barnes