Joka vuosi tuhansia nuoria kuolee liikenteessä kännykän vuoksi. Monet ihmiset tietävät, että tekstiviestin lähettäminen liikenteessä on erittäin vaarallista. Silti teemme sitä päivittäin, sillä ajatus siitä, että onnettomuus sattuisi omalle kohdalle, tuntuu mahdottomalta.

Tämä Belgiassa kuvattu video pistää miettimään tekstaamista aivan uudesta näkökulmasta. Autokoulua käyville ihmisille annettiin tehtäväksi tekstata ajoradalla. Testi antoi huolestuttavia tuloksia ja hyviä osoituksia siitä, kuinka vaarallista on räplätä puhelinta ratin takana. Osa myös ilmoitti, ettei aio ajaa autoa, mikäli tekstiviestien lähettäminen liikenteessä sallitaan.

Serbialainen Vesna Mihajloski näki hautausmaalla erikoisen tapahtuman. Koira kaivoi kuoppaa hautakiven vieressä. Ensin näytti siltä, että se ikävöi edesmennyttä omistajaansa, mutta kun Vesna tuli lähemmäs, hän huomasi, että kyse oli jostain muusta.

Kuva haudalla makaavasta koirasta levisi netissä nopeasti, sillä luultiin, että se suree omistajaansa.

Mutta siitä ei ollutkaan kyse.

Nimittäin tällä väsyneellä kulkukoiralla oli kuopassa pentuja.

Hautausmaa oli rauhallinen paikka hoitaa niitä, ja kuoppa toi turvaa ja suojaa.

Vesna voitti ruoan avulla nopeasti tuon nälkäisen koiran luottamuksen…

… ja vei koko koiraperheen kotiinsa turvaan.

Vihdoinkin väsynyt emo saattoi levätä.

Pennut kasvoivat kovaa vauhtia…

… ja siirtyivät pian syömään kiinteää ruokaa.

Emon ei tarvinnut enää olla peloissaan, ja pennut pääsivät rauhassa leikkimään ja tutkailemaan maailmaa.

Eläinlääkäri tutki pennut ja kaikki niistä olivat terveitä ja hyväkuntoisia.

Kiitos ihanan pelastajan, koko koiraperhe voi todella hyvin.

Eikä yhdenkään niistä tarvitse enää pelätä ja jännittää – nyt voi ottaa rennosti.

Lähde: Vesna Mihajloski

Via FaithTap

Monet kissat nauttivat päästessään ulos ja saadessaan nauttia lintujen laulusta, tuoreen ruohon tuoksusta ja auringon paisteesta aivan kuten ihmisetkin. Kissan ulkoiluttaminen hihnassa saattaa myös vahvistaa sidettä omistajan ja eläimen välillä.

Sherry Woodard on pitkään tutkinut kissojen käyttäytymistä ja kertoo, miksi jokaiselle kissalle tulisi antaa mahdollisuus päästä luonnon keskelle.

1. Kaikki kissat eivät pidä hihnassa olemisesta, mutta jokaiselle tulisi ainakin antaa mahdollisuus kokeilla ulkoilua.

Kissan ulosvieminen rikastuttaa sen elämää huomattavasti. Monet kissat rakastavat mennä ulos, haistella eri asioita, kieriskellä hiekassa ja ruohossa sekä raapia oikeita puita.

2. Kissan ulkoiluttaminen saattaa muuttaa pelokkaan kissan tyyneksi ja rauhalliseksi.

Monet kissat saattavat olla arkoja tai ujoja. Kissan ulkoiluttaminen auttaa sitä näkemään uusia asioita ja kohtaamaan haasteita, jotka vahvistavat sen itsetuntoa.

3. Hihnassa ulkoiluttamista tulisi ensin harjoitella sisällä.

Voit ostaa hihnan ja antaa kissan leikkiä sen kanssa ja haistella sitä. Tämä on erityisen tärkeää, mikäli asut kaupungissa, jossa on paljon meteliä ja ihmisiä.

4. Kissan tulisi tottua valjaisiin, ennen kuin se viedään ulos.

Vie aluksi kissa aidatun alueen sisälle, jossa se saa olla rauhassa. Liian suuri määrä aktiviteetteja ja ärsykkeitä ensimmäisellä kerralla saattaa pelästyttää kissan.

5. Varo, ettei kissastasi tule kuitenkaan karkaamisen mestaria.

Woodard muistuttaa myös, että kissan päästessä ulkoilun makuun se saattaa odottaa oven vieressä ja juosta ulos omistajan avatessa oven.

6. Kaikki eivät kuitenkaan halua ulkoilla hihnan varassa.

Sekin on hyväksyttävää. Eivät kaikki ihmisetkään pidä liikunnasta.

Lähde: Huffington Post

Englantilainen lääkäri julkaisi kuvan alusvaatteisillaan olevasta naisesta. Sen jälkeen hän pyysi naispuoleisia graafisia suunnittelijoita ympäri maailmaa muokkamaan kuvaa niin, että se vastaa heidän maansa kauneusihanteita. Hän halusi selvittää, minkälaista vartaloa pidetään kauniina missäkin maassa.

Tässä tulokset:

Alkuperäinen kuva

Ja näin se muokattiin vastaamaan kunkin maan kauneusihanteita:

Argentiina

Kiina

Kolumbia

Egypti

Italia

Meksiko

Alankomaat

Peru

Filippiinit

Romania

Etelä-Afrikka

Espanja

Syyria

Yhdistynyt kuningaskunta

Ukraina

Yhdysvallat

Venezuela

Lähde: Onlinedoctor
Via Distractify

Etelä-Korealainen taiteilija Jae-Hyo Lee on mestari luomaan puisia taideteoksia. Hän kerää hukkaan heitettyjä puunkappaleita ja rakentaa niistä huomiota herättäviä taideteoksia, jotka ovat elegantteja ja toimivia.

Jae-Hyo polttaa ensin erilaisia puupaloja, jonka jälkeen hän varovasti kiillottaa ja hioo niitä saadakseen aikaan eri kontrasteja sekä sileän pinnan.

”Puun luontaiset ominaisuudet ovat niin kauniita, että ne eivät juurikaan tarvitse ihmisen kosketusta”, kertoo taiteilija.

Kaikki eivät ole vain taideteoksia. Tässä esimerkkinä todella upea nojatuoli.

Via: BoredPanda
Lähde: www.leeart.name