Yhteinen yö hotellihuoneessa tai pikapano työpaikalla ovat yleisimmät pettämiseen liittyvät stereotypiat. Kun Victoria Milan kysyi omilta käyttäjiltään, missä he todellisuudessa kohtaavat salarakkaansa kanssa, legendaarinen auton takapenkki paljastui edelleen kaikkein suositummaksi kutupaikaksi.

Suomen ensimmäinen varatuille tarkoitettu treffisivusto Victoria Milan kysyi tällä viikolla käyttäjiltään, missä he mieluiten toteuttavat uskottomuuttaan. Toisin kuin olisi voinut olettaa, lähes 40% sekä miehistä että naiset suosivat auton takapenkkiä.

Vaikka takapenkki ei juuri mukavuusarvoja suo, on sen edut ilmeiset: auton voi pysäköidä lemmenleikkejä varten lähes minne tahansa. Seksi autossa lisää myös jännitystä, sillä kiinnijäämisriski ulkopuolisille on esimerkiksi parkkipaikoilla ilmeinen.

”Asiakkaamme eivät etsi salasuhteiltaan pelkästään seksiä, vaan myös intohimoa ja jännitystä. Spontaani seksisessio auton takapenkillä on juuri se, mitä käyttäjämme hakevat”, kertoo Victoria Milanin perustaja Sigurd Vedal.

Seksisuhteensa paljastumista pelkäävät luottavat kyselyn mukaan edelleen eniten hotellihuoneen luomaan turvaan. Silti kolmasosa Victoria Milanin suomalaiskäyttäjistä pitää autoa myös turvallisimpana paikkana pettämiselle.

Tietoa VictoriaMilanista 

Victoria Milan on vakiinnuttanut asemansa Euroopan nopeimmin kasvavana deittisivustona avioliitossa ja parisuhteessa eläville ihmisille, jotka etsivät salaista suhdetta vakituisen suhteensa rinnalle. Sivustoa käyttää jo 300 000 jäsentä Suomessa. Profiilin voi perustaa ilmaiseksi ja anonyymisti 60 sekunnissa ja selata nopeasti läpi tuhansia samalla tavalla ajattelevia miehiä ja naisia.

Elvytä intohimosi. Hanki salasuhde. – www.victoriamilan.fi

Voitko kuvitella jotakin keskittyneempää ja nopeammin reagoivaa asiaa kuin koiraa, joka on ottamassa kiinni frisbeetä? YouTuben mestarihauskuuttaja, Woki Toki halusi nähdä kuinka Chevrolet Captiva pystyy kisaamaan koiraa vastaan sen omassa lempilajissaan.

Mikä on ”Captiva Life” testi?

Chevrolet Captiva on suunniteltu olemaan valmis kaikkiin elämän tuomaan haasteisiin. Väite todistetaan kuvaamalla videoita huippusuosituiden Youtube-käyttäjien kanssa. Videoilla auto laitetaan koetukselle useissa eri haasteissa.

Pilat ovat yleistyneet järjettömällä tavalla ympäri maailmaa, sillä nyt niillä on netissä miljoonia katsojia. Thaimaassa päätettiin tehdä tähän mennessä kaikista hurjin Kauna-elokuviin liittyvä pila.  Kummallista, että näin rajuja piloja saa edes tehdä, sillä herkimmät ihmiset voisivat saada jonkinlaisen kohtauksen.

Videolla ihmiset ovat vessassa, kunnes alkaa tapahtua yliluonnollisia asioita. Lopuksi valot välkkyvät ja kaunatyttö saapuu vessaan.

Niin kuin sanonta kuuluu: ”koira on ihmisen paras ystävä” pitää tällä videolla hyvin paikkansa. Videolla esiintyvät koirat yrittävät nimittäin matkia omistajiensa puhetta. Vaikka matkiminen ei onnistu aivan täydellisesti koiran omistajat saavat ainakin nauraa kovaan ääneen.

Monilla naisilla on tapana lihota myös raskauden jälkeen, sillä syömistavat ovat muuttuneet. Kenna niminen nainen päätti kuitenkin kokeilla 90 päivän diettiä ja hän on tällä hetkellä uskomaton esimerkki siitä, mitä tahdonvoimalla voi saada aikaan. Hän laihtui 90 päivän aikana 36 kiloa syömällä ruokaa 2,5-3 tunnin välein pieninä annoksina. Tietysti pelkästään hyvän ruokavalion avulla ei laihduta näin nopeasti, vaan nainen kävi myös lenkeillä ja salilla. Nainen otatti plastiikka kirurgilla silikonirinnat, sillä hän tähtää ilmeisesti mallitöihin.

”Aluksi homma tuntui haastavalta, mutta päätin pysyä kiinni tavoitteessani ja nyt olen enemmän kuin ylpeä itsestäni!”

Lähde: www.scottiehobbs.com