Mies oli tankkaamassa autoaan, kun yhtäkkiä auton bensatankki syttyi tuleen. Paikan työntekijä tuli apuun vaahtosammuttimen kanssa, mutta siitä vasta sotku syntyikin. Onneksi kuitenkin palo saatiin sammutettua, eikä suurempaa vahinkoa ehtinyt tapahtua.

Nykypäivänä lähes kaikki kuvat ovat jollain tavalla käsiteltyjä. Erilaiset maisema-, ja muotokuvat eivät vastaa ollenkaan todellisuutta radikaalien kuvankäsittelyjen myötä.

Näitä 26 alla olevaa kuvaa ei olla käsitelty lainkaan. Erilaisilla kuvakulmilla ja perspektiivin vaihtelulla saadaan aikaan erittäin hauskoja ja kekseliäitä kuvia!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

Venäjällä hurjia liikennetilanteita nähdään paljon, koska autoissa on kojelautakamerat. Kojelautakameroiden tarkoituksena on saada selvitettyä muun muassa kolareiden syypäät.

Tällä videolla kaksi ilkeää moottoripyöräkuskia pelleilee autoilijan kanssa. Aluksi tilanteessa ei näytä tapahtuvan kummia, mutta aivan videon lopussa autokuski saa makean koston.

Tanssiminen vaatii hyvää koordinaatiokykyä, rytmitajua ja kehonhallintaa. Tällä videolla näet japanilaisten miesten ryhmän, joka vetää uskomattoman esityksen.

Videolla alkaa tapahtua kunnolla vasta kohdassa 1:50, joten mikäli olet kärsimätön voit kelata tylsän alun.

Lokki oli pahasti sotkeutunut kalaverkkoon siivistään, kaulastaan, nokastaan sekä jaloistaan. Se ei kyennyt lentämään verkkoon sotkeutuneena, joten se vain käveli turistien keskuudessa Barcelonassa etsien apua ongelmaansa.

Lopulta lintu törmäsi auttavaiseen pakistanilaiseen mieheen, joka auttoi sen pois verkosta paikalle sattuneen naisen avuin.