Avokadot ovat lähes kaikkien ykkösherkkua. Sitä voi laittaa smoothieen, leivän päälle tai salaatteihin, sillä vain mielikuvitus on rajana. Uusin trendi tämän jumalaisen hedelmän syömiseen näyttäisi olevan sen muotoilu kauniiksi ruusuksi.

 

 

Klikkaa videota ja näet helpon ohjeen, miten voit koristaa aamupalaasi kekseliäällä tavalla.

 

Christopher Ward Junior on iloinen 12-vuotias, jonka näkökyky on erittäin huono. Hän on lähes sokea, mutta näkee asiat hyvin läheltä.

Poika pääsi kokeilemaan elektronisia alaseja, jotka muuttavat ympäristön videokuvaksi ja näyttää ne silmien edessä. Hän näkee vihdoin äitinsä ensimmäistä kertaa ja hetki on koskettava molemmille.

Äidit ovat paras asia maailmassa ja heitä täytyy myös hemmotella. Muista sunnuntaina omaa äitiäsi lahjakortilla!

Lähde: ABC News

Miesten hiustyylit ovat vaihdelleet eri vuosikymmenillä melko tavalla. Tällä videolla esitellään erilaista hiusmuotia, joista voit tunnistaa helposti tietyn aikakauden trendin. Arvaatko jo, mikä on miesten 2010-luvun tukkahitti?

Muotiraamattu Vogue täyttää 100 vuotta ja lehdessä juhlistetaan asiaa hienolla tavalla. Harvey Nichols -brändi valitsi 100-vuotiaan Bo Gilbertin mallikseen Iso-Britannian Voguen juhlanumeroon. Kampanja tahtoo taistella muotimaailman ikäsyrjintää vastaan. Katso videolta, kuinka upeita otoksia Gilbertistä saatiin.

Kevät etenee hyvää vauhtia ja kohta ovella kolkuttelee jo kesä. Keväisin on mukava remontoida ja kunnostaa omaa pihaa, jotta kesän grillibileistä saa kaiken ilon irti.

Näissä kuvissa tavallisista aidoista on tuunattu todella kauniita ja kekseliäitä. Mikä sen parempaa, kuin tulla kotiin työpäivän jälkeen ja istahtaa pihalle, jossa kaikki on juuri niin kuin olet itse suunnitellut.

Katso alta 15 kuvaa:

1. Aita, jonka sisään on upotettu marmorikuulia

15

2. Linnunpöntöillä koristeltu aita

14

3. Puuaita, johon on maalattu kaunis puu

13

4. Mielen lomatunnelmaan virittävä aita

12

5. Vanhanaikaisesti koristeltu aita

11

6. Ikkuna-aita

10

7. Aita lapsille

9

8. Perhosaita

8

9. Kukilla koristeltu aita

7

10. Aitaan ripustettuja tauluja, joissa kasvaa kasveja

6

11. Retroaita

5

12. Pienet yksityiskohdat piristävät kummasti

4

13. Aita, johon on ripustettu tauluja, jossa kasvaa kasveja

3

14. Saappaat on kierrätetty nerokkaasti

2

15. Tätä aitaa katsoessa on vaikea tuntea itsensä väsyneeksi

1

Lähde & Kuvat: Boredpanda