AXE on käynnistänyt huikean kilpailun, jonka voittaja voi olla ensimmäinen suomalainen astronautti.

Kilpailu koostuu kolmesta vaiheesta:

1. Ilmoittaudu AXE Apollo Space Academyyn ja kannusta kavereitasi äänestämään! Kahdenkymmenen eniten ääniä saaneen keskuudesta valitaan kuusi osallistujaa, jotka jatkavat National Challenge -tapahtumaan.

2. Suomen finaali, eli National Challenge käydään 10. elokuuta 2013. Finaaliin valitaan 12 henkilöä – kuusi tämän kilpailun voittanutta ja kuusi villiä korttia.

Finaali alkaa aamiaisella, jonka jälkeen kuullaan mielenkiintoinen luento avaruudesta. Sitten tarjoillaan lounas ja varastoidaan energiaa iltapäivän kovimpia testejä varten. Testit määrittävät finalistien älykkyyttä, loogista ajattelua ja fysiikkaa. Päivä päättyy siihen, kun tuomaristo valitsee voittajan – henkilön, joka on pätevin astronautiksi. Voittaja matkustaa Orlandoon, Kennedy Space Centeriin kilpailemaan paikasta avaruuteen. Kyllä, oikeaan avaruuteen!

3. National Challenge -kisan voittajat matkustavat Orlandoon, Floridaan osallistuakseen viimeiseen valintaprosessiin, Global Space Campiin. Siellä kilpailijoilla on edessään kolme harjoitustehtävää, joissa selviää, onko heissä ainesta matkaamaan avaruuteen. Tämän jälkeen avaruusasiantuntijoista koostuva raati valitsee kilpailijoista parhaiten testeissä selvinneet.

Avaruusleirin ajan koko AXE-yhteisölle lähetetään kuvamateriaalia leiristä. Jos uskot, että sinussa on vaadittavaa ainesta, liity nyt!


Lapset eivät pienenä yleensä pidä vahvoista mauista, jonka takia ne tekevät hauskoja ilmeitä maistelun aikana.


Silloin tällöin esiin putkahtaa lahjakkaita nuoria artisteja, kuten yläpuolella oleva video osoittaa. Vasta 16-vuotias Milja on itse säveltänyt ja sanoittanut kappaleen. Äänityksen, videon ja basson on hoitanut Afromikko.

Video julkaistiin 12.5  ja se on kerännyt jo yli 3 tuhatta katselukertaa.

Katso artistin blogi osoitteesta: millinjuttuja.blogspot.fi


Jotkin ihmiset osaavat imitoida hauskasti eri laitteita ja tällä tavalla viihdyttää ihmisiä.

Videolla mies esittää sahaavansa puun moottorisahalla, äänenlähteenä toimii suu.


Silloin tällöin pariskunnat haluavat vaihtelua ja päättävät kokeilla seksiä muiden ihmisten kanssa. Joskus teoista ei jää kiinni, mutta yleensä kiinni jäädessä tilanne on erittäin nolo ja kinkkinen.

Tällä videolla kaksi nuorta naista antavat pettäjämiehelle kunnon opetuksen, eikä hän varmasti tule pettämään enää tulevia tyttöystäviään.

Evästevalinnat