Baareissa humalassa saattaa tehdä helpoista tilauksista mitä vaikeimpia laskelmia. Kavereiden kanssa on tietysti hauskaa riehua ja nollata arjen murheet, mutta järki tulisi kuitenkin pitää aina mukana.

Tässä näet loistavan baarioppaan, jonka avulla jokainen kaveri selviää kunnialla illan ja yön lävitse. Mikäli opasta noudattaa jonot ovat myös lyhyempiä, sillä tilauksissa ei kulu läheskään niin paljon aikaa.

Vinkki: tykkää NPG:n Facebook -sivusta ja olet tietoinen mitä kaupungissasi iltaisin ja öisin tapahtuu!

www.facebook.com/nightpeoplegroup

Original Icons -sarjassa tutustutaan urbaaniin kulttuuriin yhdessä Cityn, VivaksenSpinFM:n ja adidas Originalsin kanssa. Lue Cityn artikkeli hip hop -biittien synnystä ja kuuntele Spinin suora lähetys aiheeseen liittyen perjantaina kello 16.30.

Aina musiikin tekemiseen ei vaadita parhaimpia laitteita ja välineitä. Shane Bane on tästä hyvä esimerkki, sillä poika tekee todella hyviä biittejä käyttäen pelkästään pöytää, kyniä ja käsiään. Kaikki lähti koulusta, jossa Banella oli tylsää. Niimpä poika keksi ajankuluksi alkaa hiljaa rummuttelemaan kynillään niin, että muut eivät kuitenkaan häiriintyisi.

Eräänä päivänä Shanen kaverit halusivat jäädä välitunnilla kuuntelemaan nuorukaisen biittejä. Tämän seurauksena lahjakkuus sai idean alkaa lataamaan rummutusvideoitaan nettiin, jonka jälkeen hänen suosionsa räjähti.

Voit seurata Shanea Facebookissa: www.facebook.com/imshaneandibang

Polttareissa juhlien on tapana olla erittäin rajuja ja villejä. Pahimmassa tapauksessa homma riistäytyy täysin käsistä, jolloin tulos saattaa olla ”Kauhea Kankkunen” -elokuvien kaltainen.

Tällä videolla miehet estävät kaveriaan saamasta seksiä ampumalla suuren raketin rannalla makoilevaa kyyhkyläisparia kohti. Rannailla makoillut pariskunta sai varmasti kokea melko räjähdysmäistä seksiä, onneksi raketti ei kuitenkaan osunut heihin.

Kaksi pohjoisen omaa poikaa päätti yhdistää lappilaisen hullun energian ja lähteä tuottamaan energistä bailumusiikkia. Perämeren kupeesta kotoisin oleva Jan Van Baas ja Tunturin juurelta oleva Aleksanteri K ovat kiertäneet suomen yökerhoja jo reilun kymmenen vuoden ajan. Pojilla oli jo pitkään pyörinyt mielessä yhteisen levyn tekeminen ja tähän tuli syksyllä 2011 mahdollisuus. Ja näin jojat lähtivät tuottamaan yhteistä projektia tuottajansa Henrik ”JJ MUSIC” Talan kanssa jonka kautta New Yorkista saatiin heidän ensimmäiselle singlelle ”The Beach” laulajaksi Famecie Ward.

Matka ei ole ollut tällä kaksikolla helpoin kun matkanvarrella sattui ja tapahtui kaiken näköistä ja idea oli vähällä kaatua väärien ihmisten ollessa projektissa mukana ja yrittäen tuhota poikien unelman. ”The Beach” kappaleen musiikkivideota kuvattiin New Yorkissa ja Suomessa jonka toteutti onefx. Tästä vauhdikkaasta Dj-kaksikosta tullaan kuulemaan talven mittaa paljon kun single julkaisuja on luvassa 4kpl ja kesäksi 2014 ilmestyy albumi. Heidän biiseissä tulee laulamaan niin ulkomaalaisia kuin suomalaisia artisteja.

Englanninvinttikoiralta lähtee sokka irti. Se temmeltää iloisena lumihangessa ja saa hepuleita. Liekö tähän syynä uusi Batman-kuosinen pyjama, joka mukavasti lämmittää talven tuiskeessa. Tai ehkä tässä iloitaan ensilumesta.

Oli miten oli, tämän koiran on toki hyvä vähän lämmitelläkin, sillä englanninvinttikoira on maailman nopein koirarotu. Tällä videolla nähdään siis vain pientä alkulämmittelyä – ja jumppaa.