Balettitanssija Amélie Ségarra istuu flyygelin päällä. Hän laittaa jalkaansa balettitossut, joihin on kiinnitetty valtavat veitset, ja nousee ylös katosta roikkuvan narun avulla. Esitys, jonka hän vetää tyhjällä lavalla, on Javier Pérezin En puntas.

Ensin tanssija keikkuu veitsien päällä kuin juuri ja juuri pystyssä pysyen. Vähitellen hänen kauniit ja sulavat liikkeensä alkavat voimistua aggressiivisemmiksi ja turhautuneiksi. Veitsien iskut flyygelin kanteen kaikuvat pelottavasti tyhjässä teatterissa. Esityksessä yhdistyvät erinomaisella tavalla baletin herkkyys ja sensuellisuus veitsien terävyyteen ja mahdollisuuteen haavoittaa.

26-vuotias nainen, Amy, kuulee ensimmäistä kertaa elämässään. Hän syntyi kuurona, eikä ole koskaan kuullut pienintäkään ääntä. Hän on kommunikoinut koko elämänsä viittomakielellä sekä oppinut lukemaan huulilta lauseita.

Amyn pisimmältä tuntuvat minuutit kuvattiin videolle, joka on todella koskettavaa katsottavaa. Hän kuulee ensimmäistä kertaa perheensä sekä oman 6-vuotiaan poikansa äänen. Amy pystyy nyt opettelemaan miten ääni toimii ja mistä se tulee, sekä tunnistamaan erilaisia ääniä.

Hän on kuulemisensa jälkeen käynyt puheterapiassa ja hänen ääntämisensä on kehittynyt huomattavasti. Hän on myös todella innoissaan siitä, että pystyy kuulemaan musiikkia.

Volvo mainostaa rekkojansa todella hienolla ja innovatiivisilla tavoilla, joista tämä video on jälleen loistava esimerkki. Videolla Volvon uusi FL -rekka maalattiin tummanpunaiseksi, jonka jälkeen kymmenet härät lähtivät juoksemaan sen perään Espanjan ahtailla kaduilla. Mukana oli myös härkäjuoksijoita, jotka yrittivät sinnitellä rekan ja eläinten välissä.

”Uuden rekan täytyi todistaa sen tekninen osaaminen, joka onnistui loistavasti härkien jahdatessa sitä ahtailla ja kiemurtelevilla kaduilla.”, kertoo Lars Terling, Volvo Trucksin markkinointiviestinnän johtaja.

Videolle on koottu rohkeiden seikkailijoiden upeita suorituksia ja temppuja erikoisista benjihypyistä lumilautailuun ja trampoliinipomppuihin. Kaiken kaikkiaan kokonaisuus on mieletön – musiikki, temput ja hidastukset. Ainoastaan ihan lopussa oleva videokoosteen tekijän mainos poskiläpsyistä pilaa hetkellisesti wow-fiiliksen, mutta ei kuitenkaan poista sitä.

Voi herranterttu sentään! Pyöräilijä tapaa matkallaan janoisen koalan, joka ei näemmä ihmistä pelkää. Ystävällinen pyöräilijä antaa vesipullostaan kaverille vettä. Koala lipittää koko pullon tyhjäksi hyviiiin rauhalliseen tahtiin. On kyllä niin herttainen näky, että muutama awww  ja sydän tähän.