Rock ja baletti eivät ole se tavanomaisin taiteen yhdistelmä, mutta Englannin kansallisbaletin kaksi ammattilaistanssijaa näyttävät miten se onnistuu kauniilla tavalla. Tanssi on tehty Bohemian Rhapsody -kappaleen 40-vuotisjuhlan kunniaksi. Ikonisen kappaleen luonut yhtye Queen piti esityksestä niin paljon, että lisäsi sen jopa omalle YouTube-kanavalleen.

Poliisi esittää virkapuvussaan Oi jouluyö-kappaleen Oulun poliisilaitoksen virallisessa joulutervehdyksessä. Kirkon sali kaikuu matalan äänen voimasta ja urut soivat koskettavasti, kun poliisi kajauttaa laulunsa ilmoille. Tätä kuunnellessa voi virittäytyä joulun tunnelmaan rauhoittumalla ja päästämällä irti arjen murheista.

Hyvää joulua – God jul – Merry Christmas!

Joululahjojen osto käy vilkkaimmillaan ja useat suositut lelut ovat jo loppuneet kaupoista. Oletko koskaan miettinyt, minkälaisilla leluilla leikittiin esimerkiksi 60-luvulla? Sadassa vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon ja tämän päivän hittilelu saattaa yllättää, sillä sitä voivat käyttää mennen tullen myös aikuiset.

Jouluaan ei kukaan haluaisi sairaalassa viettää, mutta onneksi on olemassa ihmisiä, joilla on sydän paikallaan.

 

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin eli HUS:in Lastenklinikalla koettiin aitoa joulun taikaa, kun sen ikkunoista alkoi yhtäkkiä näkyä tunnettuja supersankareita.

Palomiehet olivat pukeutuneet hienoihin asuihin ja kiipeilivät pitkin Lastenklinikan seiniä. He jakoivat myös joululahjoja sairaalan lapsille.


Angela Ramey ei todellakaan ole mikään NBA-tähti, mutta halusi silti kokeilla voittaa tyttärelleen ilmaiset lukukausimaksut. Hän yritti heittää puolesta välistä kenttää pallon koriin ja heitto näyttikin aluksi menevän aivan pieleen.

Pallo putosi ensin maahan, mutta kaikkien yllätykseksi se pomppasi siitä koriin. Yleisö alkoi huutaa valtoimenaan ja tyttären reaktio on liikuttavaa katseltavaa. Tällaista tuuria ei luulisi tapahtuvan oikeassa elämässä, mutta joskus onni potkaisee.