Beatbox on hip hop -musiikin alalaji. Beatbox syntyi 1980-luvulla Etelä-Bronxissa. Kun ei ollut soittimia, keksittiin matkia rumpujen ääniä suulla. Beatboxatessa kädet laitetaan yleensä suun eteen kaikukopaksi tehostamaan ääniä. Yleensä beatboxaajilla on mikrofoni, jolloin äänet saadaan kuuluumaan riittävän kovaa. Beatbox on silloin onnistunutta kun yleisö ei usko että ääni tulee ihmisestä.

Heymoonshaker nimeä käyttävä artisti järjesti upean esityksen Lontoon kadulla, jota jäi kuuntelemaan useat sadat ihmiset.

Anakondat ovat maailman suurimpia käärmeitä ja ne kasvavat jopa 10 metriä pitkiksi. Tällainen jättiläinen pystyy tappamaan erittäin suuren eläimen ja myös ihmisen.

Tällä videolla melko pieni anakonda oli saanut kissan puristuksiin ja oli lähellä, että kissa olisi kuollut. Paikalla ollut mies oli kuullut metsästä hädässä olevan eläimen maukumista ja rientänyt pelastamaan sitä. Tällä kissalla on enää 8 elämää jäljellä!

RomanAtwood on mestari jekkuilija ja hänen videoillaan on Youtubessa kymmeniä miljoonia katselijoita. Tällä kertaa mies päätti ottaa pahanhajuisen leluhaisunäädän mukaan rannalle.

Rannalla olleet ihmiset eivät olleet niin innoissaan miehen ideasta!

Joskus eläimet tarvitsevat ihmisten apua selvitäkseen elossa kiperistä tilanteista. Erittäin harvoin ne kuitenkaan tulevat ihmisten luokse pyytämään apua, kuten tällä videolla.

Ehkä Venäjällä eläimiä on opetettu pyytämään apua ihmisiltä?

Videon suomennos:

– Se tulee itse meitä päin.
0:15 – Se on kettu!
0:19 – Pidä puhelinta ja jatka kuvaamista.
0:25 – Saiko hän todella itsensä jumiin?
0:30 – Missä on kiitokseni?
0:31 – KIITOS! (mies sanoo ketun puolesta)
0:33 - Kettu näki meidät ja tuli luoksemme.
0:35 – Se olisi kuollut muussa tapauksessa.
0:40 – Ihan sama, jatketaan matkaa.

Koirat ovat erittäin suloisia eläimiä erityisesti pentuina. Ne pitävät kimeää ääntä ja ovat todella riippuvaisia isännästään.

Tämän videon mies on koirakuiskaaja ja hän saa koiranpentunsa nukkumaan laulamalla lyhyen tuutulaulun. Käsittämtöntä on se kuinka nopeasti pennut nukahtavat ja vielä samaan aikaan!