Tom Thum on aseistautunut vain yhdella mikrofonilla ja omalla suullaan, joilla hän pystyy tuottamaan ihmisääntä koettelevia soundeja. Ei käytännössä ole sellaista ääntä, jota Tom ei pystyisi tuottamaan omalla suullaan.

Moni saattaa luulla, että kyseessä on taas yksi huomionkipeä beatbokseri, mutta tämä kaveri on kuitenkin peräisin muualta kuin omalta planeetaltamme.

Huom* Emme pidä tätä viihdeuutisena ja varoitamme videon sisällön olevan rajua, jonka takia se ei sovi herkimmille katsojille.

Härkäjuoksu on tapahtuma, joka järjestetään joka vuosi Pamplonassa, Espanjassa San Fermín -festivaalin yhteydessä. Juoksuun osallistuu vuosittain 2000–3500 hurjapäätä, joista useampi sata loukkaantuu.

Videolla härkä murjoi miehen, joka kaatui kesken juoksun. Härkä heitteli avutona miestä ilmaan ja ruhjoi tämän ihoa pahasti. Onneksi mies kuitenkin selvisi tilanteesta hengissä, vaikka hän saikin pahoja vammoja ympäri kehoaan.

Palomiehet tekevät päivittäin paljon hyviä tekoja, joista ei juurikaan puhuta. Aina tehtäviin ei kuulu ihmisten pelastaminen, sillä tulipalojen aikana myös eläimet joutuvat pulaan.

Videolla esiintynyt palomies löysi kissanpennun tajuttomana tulipalon keskeltä ja toi sen ulos. Tämän jälkeen eläimelle annettiin happea ja vettä, jonka jälkeen se virkosi.

San Franciscossa nähtiin julma pila, joka koski Asiana -lentoyhtiön kuolleita pilotteja. Videolla uutisankkuri lukee pilottien nimet, jotka ovat muokattuja. “Sum Ting Wong,” “Ho Lee Fuk,” and “Bang Ding Ow” eivät luultavasti olleet lentäjien oikeat nimet. Pilan syytä ei vielä tiedetä, mutta sen keksinyttä ihmistä tullaan varmasti rankaisemaan.

Lentäjien omaiset eivät ainakaan ole iloisia kyseisestä ”pilasta”, sillä se loukkaa syvästi lennolla olleita ihmisiä.

Ennustajat on helppo saada kiinni huijaamisesta kokeilemalla tällä videolla nähtävää tyyliä. Emme kuitenkaan suosittele tämän metodin käyttämistä, sillä väkivalta ei ole hyväksi missään tilanteissa.