Kissat ovat leikkisiä varsinkin pieninä ja niiden uteliaisuudella ei tunnu olevan lainkaan rajoja. Uudet esineet ja asiat ovat kissojen maailmassa asioita, joita ei vain yksinkertaisesti voi tutkia tarpeeksi.

Videolla näemme kaksi pientä bengalikissaa, jotka leikkivät liukumäen kanssa innoissaan. Ihmetystä tuntuu herättävän se, kuinka liukumäki voi olla niin liukas.

Newfoundlandinkoirat eivät välttämättä itse käsitä, kuinka valtavia ne ovat, jonka seurauksena niiden omistajat saavat välillä pienen muistutuksen siitä.

Koirat halusivat toivottaa isännälle kauniita unia ja kiipesivät hänen syliinsä. Koirat eivät kuitenkaan tainneet käsittää, kuinka valtavia ne ovat, sillä isäntä valitti, että hänen kylkiluunsa murtuvat kohta.

Hevoset ja eläimet yleisesti osaavat usein olla tavattoman hauskoja ainakin ihmisten mielestä. Hevoset ja varsinkin koirat pystyvät myös tulkitsemaan musiikkia ainakin jollakin tasolla ja pienet tanssiliikkeetkin ovat mahdollisia.

Videolla nainen laittaa tunnetun kappaleen soimaan tallissaan ja hevosen reaktio on kerrassaan “cool!” Eläin jammailee musiikin tahdissa liikutellen päätään ylös ja alas.

Miehen tavallinen päivä maatilalla sai käänteen, kun hän näki varsansa, joka alkoi käyttäytyä oudosti. Eläin teki kummallisia liikkeitä, mutta lopulta mies tajusi, mistä oli kyse.

Eläin teki venytyksiä, sillä se hartiat ja niska olivat ilmeisesti jumissa. Katso suloinen video alapuolelta!

Hirvien sarvet muodostuvat pääosin keratiinista ja ne putoavat aika ajoin pois, jonka jälkeen ne kasvavat uudelleen. Videolle näemme suhteellisen harvinaisen tilanteen, jossa suuri hirvi pudottaa toisen sarvensa maahan. Tilanne ei tuota hirvelle kipua, mutta eläin näyttäisi olevan hieman ihmeissään siitä, mitä juuri tapahtui.

Katso video tilanteesta alapuolelta: