Benjamin-lintu joutui vanhempiensa hylkäämäksi jo heti syntyessään, sillä se oli erilainen sisaruksiinsa verrattuna. Benjamin oli todella pienikokoinen, eivätkä sen jalat kantaneet. Onneksi sen sisarukset kuitenkin pitivät siitä huolta, sekä tietysti lintujen omistaja. Benjamin vietiin eläinlääkäriin sen jalkojen takia, ja niitä alettiin hoitamaan. Ajan kanssa jalat alkoivat parantua ja Benjamin alkoi saamaan painoakin lisää. Pian se oli kuin sisaruksensa, ja vanhemmat hyväksyivät sen taas perheeseen.

Tämä koira asui kadulla. Sillä oli suojanaan tyhjä pahvilaatikko, alustanaan peti ja vieressä vesikippo. Siis aluksi. Lopulta nekin oli viety eikä jäljellä ollut muuta kuin laatikko.

Koira ei luottanut ihmisiin eikä sitä ollut helppo saada kiinni. Lopulta kuitenkin herkkujen avulla koira antaa pelastajiensa tulla lähelle ja silittääkin jopa. He vievät koiran kotiinsa nauttimaan kylvystä – ja uusista ystävistään.

Sveitsiläiset sen keksivät – pienet tarrat, jotka voi liimata ovenpieleen tai postilaatikkoon, ja naapurit näkevät, että hei tuolta voisin saada lainaksi sähkövatkaimen tai ruohonleikkurin.

Nerokas tapa auttaa naapureita ja tulla itse autetuksi. Nerokasta myös siksi, että tämän ansiosta kaikkien ei tarvitse ostaa sitä leikkuria tai lumikolaa, vasaraa tai kakkuvuokaa, jotka muuten lojuisivat lähes koko vuoden käyttämättöminä.

Lähde: Pumpipumpe

Tällä videolla tapahtuu ja paljon. Tiesitkö nimittäin, että neitokakadun ensimmäiset 30 päivää vastaavat samaa kehitysvauhtia kuin ihmisvauva kasvaisi kuukaudessa viisivuotiaaksi?

Videolla näkyy, miten nämä pienet rääpäleet puskevat kuoresta ulos ja saavat lopulta sulkapeitteen suojakseen. Uskomatonta jotenkin nähdä kaikki näin läheltä.

 

Michael Fishbach oli perheensä ja ystäviensä kanssa Kalifornianlahdella veneilemässä, kun he törmäsivät veden pinnalla kelluvaan valtavaan ryhävalaaseen. Se näytti kuolleelta.

Mutta yhtäkkiä se puhalsi ilmaa heikosti, kuin viimeisillä voimillaan. Michael ui lähemmäs valasta ja huomasi, että se oli takertunut erittäin pahasti kalastajanverkkoon kiinni eikä jaksanut enää taistella.

Veneessä oli mukana yksi veisti, jonka avulla hesaivat  vapautettua valaan molemmat evät verkosta ja lopulta myös pyrstön. Lopuksi onnellinen ja vapaa ryhävalas pomppi veden päällä nauttien elämästään.