Tiedäthän sen tilanteen, kun istut koneessa valmiina lähtöön ja lentoemännät alkavat kerrata turvallisuusohjeita? Niitä ei oikein koskaan malttaisi jaksaa kuunnella, vaikka ne hyvin tärkeitä ovatkin.

Uusi-Seelantilainen lentoyhtiö päätti tehdä turvallisuusohjeiden kertomisesta mielenkiintoista ja palkkasi Sports Illustrated bikini mallit tehtävään. Mysteeriksi tosin jää, kuinka hyvin ohjeet menevät loppujen lopuksi perille. Ainakin tytöt saavat varmasti varastettua matkustajien huomion, jos ei muuta.

Lähde: airnewzealand

GoPro kamera tippuu kesken laskuvarjohypyn maatilalle, sikojen aitaukseen. Katso mitä materiaalia se on tallentanut videolle, kun se löydetään kuukausia häviämisen jälkeen.

Ketunpoikanen rentoutuu golfkentällä. Se makoilee lyhyellä nurmella ja katselee mailat kädessä heiluvia ihmisiä. Ihmiset taasen innostuvat pällistelemään kettua, joka näyttää olevan sitä mieltä, että “Mitä te huutelette siellä? Menkää pois.”

Sitten ketun viereen kierii golfpallo. Ja siitä alkaakin sellainen iloriehunta, ettei ole moista vähään aikaan nähty. Ainakaan ketun riehumana.

Rakkaus on pieniä asioita. Se on toisen ihmisen tuntemista päästä varpaisiin, jokaisen eleen ja ilmeen ymmärtämistä ilman sanoja, se on hymy, se on tapa koskettaa. Se arkisia asioita, hetkessä elämistä.

Schwarzkopfin mainos on onnistunut vangitsemaan videoonsa tämän kaiken. Tällainen toimii näin ystävänpäivän alla erittäin hyvin, ja miksei muulloinkin.


Tämä video saa kädet hikoamaan. Kaksi venäläistä kaverusta päättää kavuta maailman korkeimman rakennuksen, Shanghai Towerin huipulle katselemaan maisemia. 650 metriä kiipeämistä ja roppakaupalla adrenaliinia tuottavat lopussa tulosta, kun hurjapäät pääsevät nauttimaan henkeäsalpaavista maisemista korkealla suurkaupungin yllä.

On toki hienoa, että on ihmisiä, jotka toteuttavat unelmiaan ja oman henkensä uhalla tekevät asioita, joita vain harvat uskaltaisivat tehdä. Muistutamme kuitenkin, että nämä kiipeilijät ovat rautaisia ammattilaisia, eikä kenenkään missään, ikinä – tulisi yrittää samaa.