Diskopallosementtiauto on mielestäni ehdottomasti asia jota joka kaupunki tänä synkkänä vuodenaikana kaipaa! Kiitos tästä säkenöivästä taideteoksesta kuuluu ranskalaiselle taiteilijalle Benedetto Bufalinolle. Diskopallosementtiautoksi (”Disco Ball Cement Mixer”) nimetty installaatio oli parkissa Lyonilaisella rakennustyömaalla joulukuun kahdeksannesta kymmenenteen päivään. Osa ohikulkijoista jopa pysähtyi tanssimaan hetkeksi teoksen luomaan epätavalliseen valoon.

Intiassa kadulle hylätty koira oli joutunut kamalan huonoon kuntoon ja eläin näyttikin tämän vuoksi enemmän kiveltä kuin koiralta. Videolla saamme nähdä, kun tämä koira pelastetaan auton takapenkiltä ja viedään eläinten turvakotiin.

Lopussa saamme nähdä parantuneen ja onnellisen eläimen, joka on vihdoin kunnossa.

Kynttilöiden puhaltaminen ei välttämättä ole aina iloinen asia, varsinkaan pienten lasten mielestä. Tällä ihastuttavalla videolla näemme, kun isä puhaltaa syntymäpäiväkakussa olevat kynttilät, jonka jälkeen kaikki tyttäret alkavat yksi toisensa jälkeen itkeä.

Jouluna keräännytään yhteen rakkaiden kanssa, syödään hyvin ja vietetään aikaa yhdessä. Valitettavasti tänäkin vuonna moni viettää joulua yksin ja ilman ruokaa.

Lontoossa sijaitsevan Shish-nimisen ravintolan kyltti on kerännyt hurjasti huomiota internetissä ja liikuttanut monia. Ravintolan tempaus on todellinen osoitus siitä, että joulua vietetään sydämellä eikä lompakolla.

”Ilmainen.

Kukaan ei syö yksin joulupäivänä!

Olemme täällä pitämässä sinulle seuraa.
Kolmen ruokalajin ateria kodittomille
12-18
Kaikki kodittomat ja vanhukset tervetulleita”

– Me vain autamme ihmisiä. Monet istuvat yksin kotona jouluna. Heidän ei tarvitse. He voivat tulla tänne pitämään hauskaa, sanoo Hasan Masud joka työskentelee ravintolassa Buzzfeedille.

Todella ihailtavaa toimintaa!

Lähde: Buzzfeed

Tässä tutoriaalissa loihditaan aivan uskomattoman näyttävät ja upeat glitterhuulet! Ihastuttava pronssin sävy on myös hyvän maun mukainen. Täytyy käydä glitterostoksilla kotimatkalla tänään!