Hollantilaisella biologian opettajalla Debby Heerkensillä on loistava tapa opettaa oppilailleen ihmiskehon anatomiaa. Hän vetää yllensä trikoot ja topin, joissa näkyvät sisäelimet, lihakset ja luusto. Asukokonaisuus näyttää konkreettisesti, missä kohdin kehossa on mitäkin. Tämä on helppo toteuttaa ja tuo vähän erilaista näkökulmaa perinteiseen opetukseen.

Tässä oppilaat näkevät sisäelimet…

… sitten luuston…

… ja lopuksi lihakset.

Kuvat: Facebook

Tässä lyhyt videopätkä yhdestä oppitunnista:

Nerokasta!

Via Bored Panda

Tässä herkku, joka sopii kaikille. Ensinnäkin se on helppo ja nopea tehdä, ja toisekseen se ei ole liian makea. Mutta lopputulos on tosi kaunis ja suussasulava, ja tällä tuliaisella yllättää kahvittelujen järjestäjän varmasti.

Tee ensin pitsataikina.

Leikkaa se sitten neljään osaan…

… kauli jokainen pala todella ohueksi…

… ja tee niistä lautasen avulla pyöreitä.

Levitä yhden päälle suklaalevitettä.

Ja peitä se sitten toisella palalla.

Sitten päälle taas suklaata…

… ja kolmas pala.

Jälleen lisää suklaata…

… ja sitten viimeinen pala.

Nosta koko kakku leivinpaperin päälle.

Laita keskelle lasi…

… ja leikkaa reunat 16 osaan.

Sitten pyöräytä kaksi vierekkäistä sakaraa ulospäin kaksi kertaa.

Ja toista sama kaikille.

Sen jälkeen paina sakaraparien päät yhteen.

Päälle vähän munanvalkuaista…

… ja sitten 180-asteiseen uuniin 15 minuutiksi tai kunnes pinta on kultaisen ruskea.

Valmis suklaaherkku on tässä.

Ja ei muuta kuin syömään!

Kuvat: Kuvakaappaus videolta

Tässä vielä video:

Rakkaus ei katso ikää, ulkonäköä tai välimatkaa. Jack Harries halusi ilahduttaa tyttöystävänsä matkustamalla Lontoosta Australiaan. Nuori pari oli pitkään jutellut kirjeiden, puheluiden ja Skypen välityksellä, mutta he todella kaipasivat toisiaan, ja tuntui siltä, ettei tämä riittänyt. Nuoren miehen tyttöystävä Ella oli ollut kolme kuukautta poissa ja puolet ajasta oli vasta kulunut. Pariskunta on seurustellut noin 2 vuotta, eivätkä he koskaan ole olleet erossa toisistaan näin kauan.

Eräänä iltana Skype-keskustelun aikana Jackin tyttöystävä Ella heitti puoliksi vitsillä, että mitä jos Jack matkustaisi Australiaan. Jack ei ottanut asiaa kuitenkaan vitsillä ja sai tästä idean. Hänellä oli hieman säästössä rahaa, joka saattaisi riittää matkaan. Tämän seurauksena hän varasi lennot ja lähti pitkälle matkalle tyttöystävänsä luokse. Matka oli ajoitettu niin, että Jack saapui perille, kun Ellalla oli syntymäpäivä.

Onnenkyyneleet alkavat vieriä Ellan poskelta, kun hän näkee Jackin autotallin ovien auetessa. Tarina on hyvä osoitus siitä, että kun toisesta välittää tarpeeksi paljon, niin on valmis tekemään vaikka mitä rakkaansa eteen.

Koirat ovat tunnetasolla todella kehittyineitä eläimiä ja ne pystyvät aistimaan äänensävyistä, millainen tilanne tai tunnelma on kyseessä. Videolla omistaja laittaa soimaan Ed Sheeranin kappaleen, jonka jälkeen koira alkaa laulamaan kappaleen tahdissa.

Kauniin ulinan ja ulvomisen aikana on vaikea olla herkistymättä, kun koira pistää parhaan osaamisensa peliin.

Rachel ja Nick osallistuivat Blue Journey -varjotanssillaan amerikkalaiseen kykyjenetsintäohjelmaan. Yleisö yllättyi jo heti alkumetreillä, sillä näyttää siltä, että tanssijoiden varjot heijastuvat taustalla olevalle valkokankaalle. Näin ei kuitenkaan ole. Taustalla pyörii valmiiksi kuvattu varjotanssi, joka elää omaa elämäänsä. Kaunista.

Evästevalinnat