Koirat osaavat olla tavattoman ihania niiden omistajia ja muita perheenjäseniä kohtaan. Erityisen ihania ovat videot, joissa koirat ja lapset leikkivät yhdessä. Koira- ja vauvavideot tuovat päivään piristysruiskeen, joka auttaa jaksamaan pienten vastoinkäymisten läpi.

Tällä videolla näet pienen tyttövauvan, joka on saanut uuden ystävän. Uusi tuttava ei ole kuitenkaan ihminen, vaan suurikokoinen bokseri, joka näyttää pitävän leikkitoverinsa viihdyttämisestä.

Koira on tuonut tytön eteen pienen lelun, jota se heiluttelee ympäriinsä. Vauvan mielestä tämä yksinkertainen leikki on todella huvittava ja koira innostuu tästä entistä enemmän.

Voit katsoa suloisen videon alapuolelta!

Romaniassa sijaitsevaan jokeen joutunut koiranpentu oli vaarassa menettää henkensä. Eläin ei päässyt kiipeämään ylös betonista seinää pitkin – onneksi paikalla ollut sankari huomasi hädässä olevan koiran ja päätti rientää apuun.

Videon kuvaamista jatkettiin myös pelastusoperaation jälkeen ja koiran reaktio ei kaipaa sen kummempia selityksiä. Pentu juoksentelee uuden ystävänsä ympärillä ja heiluttaa iloisesti häntäänsä.

Tältä näyttää aito kiitollisuus ja onni – voit katsoa ihanan videon alapuolelta!

Koti ja maatilalla elävät eläimet voivat joskus karata kotoa etsiäkseen onnea muualta. Usein ne päätyvät kuitenkin palaamaan turvalliseen kotiinsa, jossa ruokaa ja rakkautta on tarjolla yllin kyllin.

Maatilaa pitävä mies oli lokakuussa huomannut, että yksi hänen vasikoistaan oli kadonnut. Eläintä etsittiin tuloksetta ja mies luuli sen menehtyneen.

Kului muutama kuukausi, kunnes maanviljelijä sai erikoisen ilmoituksen; puolalainen biologi oli nähnyt lehmän ja joukon biisonihärkiä, jotka olivat hyväksyneet uuden tuttavuuden laumaansa.

Lehmä ei olisi luultavasti selvinnyt hengissä ilman biisoneita.

Voit katsoa alapuolelta harvinaisesta tapauksesta kertovan videon.

Lapset ja eläimet voivat ystävystyä nopeammin kuin kukaan osaa arvata. Ehkä syy tähän on se, että lapset ovat pieniä, viattomia ja vilpittömiä – ja eläimet aistivat nämä piirteet nopeasti.

Pieni tyttö oli kotinsa takapihalla leikkimässä, kun hän näki metsästä tulleen peuran. Myös perheenisä oli paikalla seuraamassa tilannetta, niinpä hän päätti kaivaa kameransa esiin.

Ensikohtaaminen oli luonnollisesti varovainen, mutta kaksikko tuntui ystävystyvän todella nopeasti.

Kaksikko leikki tovin, kunnes peura päätti lähteä takaisin metsään. Uskaltaisin kuitenkin veikata, että se palaa pian takaisin, sillä perheen piha on täynnä herkullisia vihanneksia.

Miekkavalaat ovat petoeläimiä, jotka saalistavat yleensä useamman yksilön ryhmissä.

Miekkavalaat saalistavat muun muassa pieniä nisäkkäitä, kaloja ja jopa muita valaita. Ne osaavat saalistaa erinomaisesti laumassa ja keinuttaa jäälauttaa niin, että hylje putoaa veteen saalistajien armoille.

Pienen moottoriveneen ympärille kerääntyneet miekkavalaat voivat siis herättää pelkoa, sillä eläimet voisivat halutessaan kääntää veneen ympäri.

Tällä kertaa miekkavalaat eivät olleet kuitenkaan saalistamassa, sillä ne olivat tulleet kummastelemaan kummallista vekotinta, joka piti vielä kummallisempaa ääntä.

Mies huomasi miekkavalaat ja kaivoi kameransa esiin – seuraavaksi tapahtui jotain todella huvittavaa…

Miekkavalaat alkoivat imitoimaan moottoriveneestä lähtenyttä ääntä. Ne puhalsivat ilmaa vedenpinnan rajassa, jonka vuoksi ääni kuulosti aivan veneen moottorilta.

Voit katsoa huvittavan videon alapuolelta!