Ei taida olla ensimmäinen kerta, kun tämä vanhus pelaa videopeliä. Mummon kielenkäyttö on suhteellisen voimakasta, joten kannattaa varautua muutamaan kirosanaan.

Syy tähän pelissä tapahtuvaan armottomaan tulitukseen on se, että brittimummo on kuullut kaasunhinnan nousevan 20 %. Hän siis päättää purkaa kiukkunsa videopelissä.

 

Talvisin autot juuttuvat moniin paikkoihin liiallisen lumen vuoksi. Kyseinen ongelma ei tule kuitenkaan kauaan olemaan este Track N Go:n kehittämän keksinnön ansiosta.

Videolla näet kun neliveto lava-auto kulkee lähes metrin paksuisessa lumessa todella sulavasti.

Lapsen ja äidin side kestää koko elämän läpi ja siksi se onkin niin vahva heti pienestä pitäen. Videolla näet ihastuttavan tilanteen, jossa lapsi reagoi äitinsä lauluun .

Poika herkistyy päästämään myös muutaman kyyneleen laulun edetessä pidemmälle.

Yksi suurimmista maahan tehdyistä, ihmistä esittävistä taideteoksista löytyy Irlannin Belfastista. Tämä pientä tyttöä esittävä kuva on yli neljän hehtaarin kokoinen. Taiteilija Jorge Rodriguez-Gerada käytti työhönsä 30 000 puista tolppaa ja lähes viisi tonnia multaa, kiviä, ruohoa ja hiekkaa. Työn tekemiseen meni kuukausi, vapaaehtoisia auttajia oli paikalla useita.

Työn nimeksi tuli Wish eli ”toive” paremmasta tulevaisuudesta lapsille.

Taiteilija: Jorge Rodriguez-Gerada

Facebookissa: www.facebook.com/JorgeRodriguezGerada

Kakkujen tarkoituksena on ilahduttaa ihmisiä niiden maulla ja kauneudella. Louisa Caolalla on todella omaperäinen tyyli valmistaa kakkuja, sillä hän tekee niistä ruoka-annoksien näköisiä.

Alla olevissa kakuissa on käytetty vain jälkiruokaan tarkoitettuja aineksia ja ne maistuvatkin makealle, vaikka ulkonäkö ei aina siltä näyttäisikään.

Taiteilija: Louisa Caola
Lähde: All Over Press