Pienet lapset tulisi pienestä pitäen opettaa olemaan tarkkana liikenteessä. Huolimattomuus ja hätiköinti voivat pahimmassa tapauksessa johtaa onnettomuuteen, jota kukaan ei halua edes ajatella.

Lapsia kuljettavan bussikuskin tulisi myös kertoa lapsille tiellä liikkumiseen liittyvistä vaaroista.

Tällä videolla näemme pelottavan esimerkin siitä, mitä voi tapahtua, kun tietä ei ylitetä varovaisesti.

Katso video ja jaa se ystävillesi, jotta tällaisia tapauksia ei sattuisi tulevaisuudessa!

Laastarin laittaminen on tuttua puuhaa erityisesti pienten lasten vanhemmille. Laastarit suojaavat vahingoittunutta ihoa ja parantavat haavan nopeammin.

Laastarit eivät kuitenkaan tahdo millään pysyä vilkkaiden lasten käsissä tai jaloissa. Tähän ongelmaan on olemassa kuitenkin ratkaisu, joka on todella simppeli.

Voit katsoa oheiselta videolta, kuinka saat laastarin pysymään paikoillaan huomattavasti paremmin.

Rytmitaju ja musiikillinen lahjakkuus ovat periytyviä – ja tämä video on yksi kiistaton todiste.

Bree Hadenhill on kahden lapsen äiti, hän on samalla myös äärimmäisen lahjakas tanssija. Musiikki ja tanssiminen ovatkin koko perheen harrastus, jonka parissa kuluu jopa useita tunteja viikossa.

Breen 2-vuotias tytär näyttäisi olevan jo nyt valmis tanssimaan suuren yleisön edessä.

Videolla näemme, kun Bree esittää koskettavan tanssiesityksen, joka saa ylistystä tuomaristolta. Yllätykset eivät lopu vielä kuitenkaan tähän, sillä seuraavaksi 2-vuotias tytär astelee lavalle ja tuo esitykseen oman panoksensa.

Voit katsoa suloisen videon alapuolelta:

Instrumentin soittaminen vaatii pitkäjänteisyyttä, kovaa harjoittelua ja ripauksen sävelkorvaa. Kaikilla ihmisillä näitä ominaisuuksia ei välttämättä ole, jonka seurauksena musiikkiharrastus alkaa ja päättyy lyhyeen. Ikinä ei kannata kuitenkin luovuttaa, sillä pienellä editoinnilla ja sinnikkyydellä voi saada aikaan esimerkiksi rumpukompin.

Tämä video ladattiin Youtubeen 11 vuotta sitten – minä näin sen ensimmäistä kertaa kuitenkin vasta nyt. Humoristinen video kertoo rumpalista, joka ei osannut soittaa lainkaan instrumenttiaan.

Mies kuitenkin keksi tavan, jolla hän onnistui luomaan hienon rumpukompin – en ihmettele lainkaan miksi tätä videota on katsottu yli 15 miljoonaa kertaa!

Joulu on kohta täällä ja on aika viettää laatuaikaa yhdessä rakkaiden perheenjäsenten kanssa. Mielestäni joulussa parasta on se, kun koko perhe kokoontuu saman katon alle.

Lanttu-, peruna- ja porkkanalaatikko ovat herkullisia varsinkin kun jaksaa nähdä vauvaa ja valmistaa ne itse.

Sitten vuoroon astuvat lahjat, joiden eteen moni on nähnyt vaivaa jopa kuukausien ajan. Mielestäni lahjojen antaminen on parasta – mikään ei voita sitä tunnetta, kun minulle rakas henkilö hymyilee vuolaasti avatessaan pakettiaan.

Tällä videolla joulua perheensä kanssa juhlimassa ollut isoäiti avaa pakettinsa. Sen sisältä paljastuu yllätys, joka sulattaa mummon sydämen.

Videota katsoessa on vaikea olla herkistymättä!

Evästevalinnat