Ruotsalainen bussikuski André Grandin oli ajamassa tavallista reittiään Etelä-Ruotsissa, kun hän yllättäen näki nuoren tytön istumassa tienposkessa itkemässä. Hän pysäytti bussin, jätti matkustajat odottelemaan ja meni tytön luokse. Tyttö itki, koska hänen koulukaverinsa olivat kiusanneet häntä.

Kuva, jonka bussin kyydissä ollut matkustaja Emma Gustafsson jakoi Twitterissään, levisi viraaliksi muutamassa päivässä.

Ruotsalainen Expressen-lehti haastatteli Andréa, joka on tekonsa ansiosta saanut tuntemattomilta lukuisia kukkalähetyksiä.

André kommentoi asiaa, ettei hän omasta mielestään tehnyt mitään erikoista, ja että jokaisen kuuluisi toimia samalla tavalla tuollaisessa tilanteessa.

Miehen teko oli erittäin hieno, ja jokaisen pitäisi ottaa siitä mallia. Koskaan ei saisi olla liian kiire.

Lähde: Twitter / Expressen

Kuka sanoi, että vessan ja kylpyhuoneen täytyy olla tylsiä ja tavallisia? Kuka? KUKA?!

Onneksi maailmassa on ihmisiä, jotka ovat sitä mieltä, että pöntöllä istuminen on tylsää ilman, että koko ympäristö on kaunis, hauska tai omituinen.

Tässä näet 17 erikoista vessaa ja kylpyhuonetta, joissa ei tarvitsisi tuijottaa Aku Ankkaa (tai jos lehtiä ei ole saatavilla, niin paremman puutteessa vaikka hammastahnatuubin tuoteselostetta).

Lähde: Buzzly.fr

Tässä on esiteltynä kahdeksan erilaista ja hyvin yksinkertaista jippoa, joilla voit hämmästyttää kavereitasi. Kivaa näissä on myös se, ettet tarvitse juuri mitään muuta kuin vettä. No ehkä vähän tarvitset myös viinaa, tonic-vettä ja pippuria. Laservalon ja pari ilmapalloa. Ja pakastimen. Hammastikkujakin.

Mutta joka tapauksessa nämä on helppo toteuttaa!

Tiedätkö sen tunteen, kun olet vielä untenmailla, mutta tunnet, että nenänpäätä alkaa kutittaa? Ihan vähäsen. Et tajua, mikä se on ja jatkat unia.

Sitten tunnet sen uudestaan. Ja uudestaan. Avaat silmäsi ja 20 senttimetrin päässä naamastasi tuijottaa joku, jolla on tassu ojossa valmiina vähän hipaisemaan nenääsi. Se on kissaystävä, jolla on tylsää.

Ensin tulee mieleen, että näinköhän sekoaa. Tai jos sekoaa niin tuskin se siellä pomppii. Mutta kyllä. Bulldoggi nimeltä Mudd nostetaan trampoliinille ja siitä alkaa riemu. Sen lisäksi, että Mudd pomppii, se heittää myös voltteja. Aivan huikea!