Voitko kuvitella jotakin keskittyneempää ja nopeammin reagoivaa asiaa kuin koiraa, joka on ottamassa kiinni frisbeetä? YouTuben mestarihauskuuttaja, Woki Toki halusi nähdä kuinka Chevrolet Captiva pystyy kisaamaan koiraa vastaan sen omassa lempilajissaan.

Mikä on ”Captiva Life” testi?

Chevrolet Captiva on suunniteltu olemaan valmis kaikkiin elämän tuomaan haasteisiin. Väite todistetaan kuvaamalla videoita huippusuosituiden Youtube-käyttäjien kanssa. Videoilla auto laitetaan koetukselle useissa eri haasteissa.

Pilat ovat yleistyneet järjettömällä tavalla ympäri maailmaa, sillä nyt niillä on netissä miljoonia katsojia. Thaimaassa päätettiin tehdä tähän mennessä kaikista hurjin Kauna-elokuviin liittyvä pila.  Kummallista, että näin rajuja piloja saa edes tehdä, sillä herkimmät ihmiset voisivat saada jonkinlaisen kohtauksen.

Videolla ihmiset ovat vessassa, kunnes alkaa tapahtua yliluonnollisia asioita. Lopuksi valot välkkyvät ja kaunatyttö saapuu vessaan.

Niin kuin sanonta kuuluu: ”koira on ihmisen paras ystävä” pitää tällä videolla hyvin paikkansa. Videolla esiintyvät koirat yrittävät nimittäin matkia omistajiensa puhetta. Vaikka matkiminen ei onnistu aivan täydellisesti koiran omistajat saavat ainakin nauraa kovaan ääneen.

Monilla naisilla on tapana lihota myös raskauden jälkeen, sillä syömistavat ovat muuttuneet. Kenna niminen nainen päätti kuitenkin kokeilla 90 päivän diettiä ja hän on tällä hetkellä uskomaton esimerkki siitä, mitä tahdonvoimalla voi saada aikaan. Hän laihtui 90 päivän aikana 36 kiloa syömällä ruokaa 2,5-3 tunnin välein pieninä annoksina. Tietysti pelkästään hyvän ruokavalion avulla ei laihduta näin nopeasti, vaan nainen kävi myös lenkeillä ja salilla. Nainen otatti plastiikka kirurgilla silikonirinnat, sillä hän tähtää ilmeisesti mallitöihin.

”Aluksi homma tuntui haastavalta, mutta päätin pysyä kiinni tavoitteessani ja nyt olen enemmän kuin ylpeä itsestäni!”

Lähde: www.scottiehobbs.com

Justin ja Jeremy nimiset lapsukaiset ovat hyviä tanssijoita, sekä laulajia. Videolla he pelaavat Wii:n tanssipeliä ja laulavat ”Hey Ya” kappaleen tahdissa. Toivottavasti nämä veljekset tullaan näkemään tulevaisuudessa suurilla esiintymislavoilla.

Evästevalinnat