Christina Aguilera avasi The Voice -laulukilpailun esityksellä, joka ei jättänyt ketään kylmäksi.

Pop-tähden tulkinta Whitney Houstonin legendaarisesta “I Have Nothing” -klassikosta saa kylmät väreet kulkemaan pitkin vartaloa.

Tässä ei ole kuitenkaan vielä kaikki…

Yleisö kuuntelee lumoutuneena kaunista esitystä, mutta yhtäkkiä Whitney Houstonin hologrammi ilmestyy lavalle. Tämän jälkeen pop-tähdet laulavat “yhdessä” dueton, joka ei kaipaa sen kummempia selittelyjä.

Tällaista esitystä katsoessa on vaikea olla herkistymättä!

Lori oli jo pitkään kaivannut elämäänsä muutosta. Nainen oli juuri käynyt läpi raskaan eroprosessin, mutta nyt oli aika aloittaa puhtaalta pöydältä.

Lori oli väsynyt, ränsistyneen näköinen ja hänen itsetuntonsa oli heikentynyt lähes olemattomalle tasolle. Siksi hän päätti hakea Christopher Hopkinsin ohjelmaan, jossa ihmiset saavat itselleen uuden lookin.

“The Makeover Guy” päätti ottaa Lorin hoiviinsa ja tuunata hänen ulkonäkönsä uuteen uskoon.

Ennen ja jälkeen kuvissa on vaikea tunnistaa Loria samaksi naiseksi.

Tällainen muutos teki varmasti todella hyvää rankan eron jälkeen!

Ystävät eivät katso toistensa ulkonäköä, sukupuolta, kokoa tai rotua. Ystävät hyväksyvät toisensa sellaisenaan ja arvostavat sekä hyviä että heikkojakin puolia.

13-vuotias Savannah on saanut perheensä maatilalla ainutlaatuisen ystävän. Usko tai älä, mutta tyttö on todella ystävystynyt kukon kanssa, jonka nimi on Frog.

Frog on noin vuoden ajan asunut Burnsin perheen kanssa ja tässä ajassa Savannahista on tullut sen paras ystävä.

Voit katsoa oheiselta videolta mitä tapahtuu, kun Savannah saapuu koulusta kotiin. Näky on kerrassaan hellyyttävä!

Meistä jokainen on luultavasti nähnyt jään sisäpuolelle jumittuneita ilmakuplia. Yleensä ne sisältävät tavallista ilmaa, mutta joissakin tilanteissa ilman tilalla saattaa olla esimerkiksi metaania.

Metaani on herkästi syttyvä kaasu, jota syntyy eloperäisen aineksen mädäntyessä hapettomissa oloissa. Kyseisen järven pohjassa tapahtuu siis hapetonta mädäntymistä, jonka jälkeen metaani nousee kohti pintaa. Talvisin metaani ei kuitenkaan pääse haihtumaan ilmaan, joten se varastoituu jääkerroksen sisälle.

Voit katsoa oheiselta videolta, mitä tapahtuu kun tämä mies rikkoo jään ja sytyttää tulitikkunsa.

Queenin “”The Show Must Go On”” -kappaleen tulkitseminen ei ole taakka, josta jokainen selviää kunnialla lävitse. Mahtipontisen ja kovaa asennetta vaativan kappaleen esittäminen kykyjenetsintäkilpailussa vaatiikin luonnetta sekä karismaa.

Tämä ei ole kuitenkaan ongelma 29-vuotiaalle Julia Ivanovalle, joka esitti Ukrainan X- Factor- ohjelmassa lumoavan esityksen.

Kappaleesta tehdyt “amatööritulkinnat” jättävät usein toivomisen varaa, mutta tällä kertaa hiomista ei kaivattu.

Voit katsoa esityksen oheiselta videolta ja ymmärrät miksi sitä hehkutetaan!