The Weekend-Festivaali on varmistanut toisen huippukiinnityksensä, David Guetan. Muunmuassa hittibiiseisetään Memories ja Without You tunnettu artisti saapuu Suomeen 17. elokuuta Luukin kartanon ulkoilualuuelle. Guetta ei ole aikaisemmin esiintynyt Suomessa.

Weekend Festival -kokemus ei rajoitu pelkästään huippuartistien keikkoihin, sillä festarialueelle on suunniteltu runsaasti erilaisia aktiviteettejä, sekä visuaaliseja elementtejä, jotka toimivat yhdessä luonnonläheisen ympäristön kanssa. Lisää kansainvälisiä huippuesiintyjiä julkistetaan maaliskuun alussa.

Festivaali ilmoitti aiemmin kiinnittäneensä Yhdysvaltalaisen Skrillexin.

Festariliput tulevat myyntiin 12. maaliskuuta Tiketissä ja Lippupisteessä. Yhden päivän liput maksavat 59 euroa ja kahden päivän liput 79 euroa. Hintoihin lisätään lippukauppakohtaiset toimituskulut.

Festivaalin kotisivut:
www.wknd.fi

 

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Vivas.Fi

Youtubeen 1. maaliskuuta ladattu, suomalaisen Brunon Number One -musiikkivideo on kerännyt muutamassa päivässä valtavan katsojamäärän. Videolla on jo lähes tulkoon 5 miljoona näyttökertaa.

Bruno on aikaisemmin esiintynyt Suomen Talentissa huonolla menestyksellä, mutta onko Brunon ura lähdössä nyt nousukiitoon?

 

 

 

Vanhana G-Unitin jäsenenäkin tunnettu Young Buck selvisi kuin ihmeen kaupalla lähes tusinasta luodista, jotka ammuttiin kohti hänen autoaan sunnuntai-aamuna.

Poliisin mukaan räppärin ajoneuvo sai 11 osumaa, kun Chevrolet Tahoe ajoi tämän ohi ja avasi tulen.

Kaikki eivät olleet yhtä onnekkaita, nimittäin autossa matkustanut nainen sai osuman olkapäähänsä. Nainen sai välitöntä hoitoa läheisessä sairaalassa, ja on jo päästetty kotiin.

Maaliskuussa 2011 Young Buck oli syytettynä laittomasta aseen hallussapidosta. Buck kuitenkin todettiin syyttömäksi.

Popkaunotar Rihannan viettäessä iltaa lontoolaisessa yökerhossa, eräs pörssimeklari halusi tehdä lähempää tuttavuutta tähden kanssa ja päätti tilata hänelle 105 000 dollaria maksavan samppanjapullon. Lähteen mukaan mies pääsi kuin pääsikin vaihtamaan kuulumiset Rihannan kanssa. Lähde kumminkin vakuuttaa, että tähden ja miehen välille tuskin on syntymässä sen suurempaa suhdetta.

Miksi aina kuolleet artisti tekevät uusia merkintöjä historiankirjoihin?

Tällä kertaa helmikuussa menehtynyt Whitney Houston on tekemässä historiaa Amerikassa ensimmäisenä naisartistina, jonka kolme albumia ovat nousseet samanaikaisesti Yhdysvaltojen Top 10 -listalle vain yhden viikon aikanaThe Greatest Hits kokoelma-albumi on jo toista viikkoa Billboardin 200 -listan toisella sijalla. Samanaikaisesti  The Bodyguard -elokuvan soundtrack sekä Whitney Houston -albumit ovat nousseet kunnioitettaville sijoille. Nämä kaksi päätyivät sijoille kuusi ja yhdeksän.
Kaiken kaikkiaan Houstonin albumeita on myyty huikeat 320 000 kappaletta.

Evästevalinnat