Delfiinit ovat sosiaalisia ja älykkäitä eläimiä, siksi tulen todella surulliseksi huomatessani, että niitä vangitaan ihmisten viihdykkeeksi. Villit eläimet eivät kuulu vesipuistoihin tai sirkuksiin – niiden paikka on luonnossa. Tässä tapauksessa delfiini ei ollut vangittu, mutta se päätti uida sukeltajan luokse.

Tässä tapauksessa delfiini oli kuitenkin päättänyt uida sukeltajan luokse vapaaehtoisesti. Sukeltamassa ollut Kellen tiesi, että delfiinit ovat sosiaalisia eläimiä ja ne saattavat lähestyä sukeltajia uteliaisuutensa vuoksi. Jokin oli kuitenkin pielessä eikä mennyt kauaa, kun Kellen huomasi delfiinin evään kietoutuneen siiman.

Delfiini pyysi Kellenilta apua ja sukeltaja päätti auttaa hädässä olevaa eläintä välittömästi. Kaksikon välillä oli selvää kemiaa ja molemmat tiesivät, mistä oli kyse.

Kellen onnistui lopulta vapauttamaan siiman, jonka jälkeen delfiini ui rauhallisesti pois. Voit katsoa alta videon, jota on katsottu Youtubessa yli 20 miljoonaa kertaa!

Shih tzu on erittäin vanha, pienikokoinen ja pitkäturkkinen tiibetiläistä alkuperää oleva koirarotu. Shih tzut ovat luonteeltaan sosiaalisia, jonka vuoksi ne kaipaavat yhteisiä leikkejä omistajansa kanssa.

Pienen lasten tavoin tämä koiranpentu haluaa riehua ja leikkiä päivät pitkät. Koira on kuitenkin vielä niin pieni, että omistajan on mentävä sen tasolle, jotta leikki onnistuisi mahdollisimman hyvin. Tilanne muistuttaa mielestäni ihanasti vanhemman ja lapsen välistä suhdetta, jossa aikuinen joutuu usein laskeutumaan ”lapsen tasolle”, jotta leikki ja keskustelu pysyisi mielenkiintoisena.

Voit katsoa alla olevasta videosta mitä tapahtuu, kun mies menee makaamaan koiranpentunsa viereen.

Pointteri on englantilainen keskikokoinen seisova kanakoira. Rotu soveltuu erinomaisesti metsästykseen, jonka vuoksi sitä kutsutaankin nimellä kanakoira. Tällä videolla koirat eivät ole kuitenkaan menossa metsästämään…

Muistat varmasti lapsena päiviä, jolloin olit niin innoissasi, että et yksinkertaisesti malttanut olla hiljaa tai aloillasi – minulle huvipuistoon meneminen oli juuri tämänkaltainen päivä. Mies oli viemässä koiria niiden lempipaikkaan, jossa eläimet saavat juosta yhdessä isäntänsä kanssa. Koirat olivat lievästi sanottuna innoissaan ja ne eivät malttaneet olla hiljaa autossa.

Ulvominen alkaa ujosti, mutta yltyy lopulta todelliseksi kuoroksi. Voin vain kuvitella, kuinka hauskaa miehellä on tämän nelikon kanssa!

Tiedät varmasti, kuinka pieniä chihuahua -koirat ovat… Kuvittele seuraavaksi tilanne, jossa valtava tanskandoggi astelee pienen koiran viereen.

On huvittavaa, että suuret koirat yleensä pelkäävät pieniä koiria, vaikka moni luulisi tilanteen olevan aivan toisinpäin. Pienillä koirilla on usein suuri halu näyttää, että ne eivät ole luonteeltaan ainakaan niin pieniä kuin miltä ne ehkä näyttävät.

Lily -niminen chihuahua ei kuitenkaan käyttäytynyt aggressiivisesti uutta ystäväänsä kohtaan. Se halusi leikkiä suuren tanskandoggin kanssa ja en ihmettele lainkaan miksi videota on katsottu lähes 3 miljoonaa kertaa.

Voit katsoa suloisen videon alapuolelta:

Kaliforniassa sijaitseva talo näyttää ulkopuolelta aivan niin kuin muutkin naapuruston talot. Talon sisäpuolella odottaa kuitenkin yllätys – siellä asustaa 15 kissaa! Saatat tässä vaiheessa luulla, että talon sisäpuolella vallitsee kaaos, tilanne ei kuitenkaan todellakaan ole tämä.

Kaikki alkoi, kun Peter Cohen osti talon ja sai kaupan päälle kaksi koditonta kissaa. Peter halusi pitää kissat, mutta valitettavasti toinen niistä jäi auton alle. Tämän seuraksena hän päätti remontoida taloaan, jotta kissa ei tuntisi oloaan yksinäiseksi.

Projekti lähti pienestä ideasta, mutta se kasvoi kasvamistaan ja koko talosta tuli kissojen paratiisi. Tämän seurauksena Peter päätti adoptoida lisää ja lisää kissoja…