Brasiliassa São Paulossa tehtiin hauska piilokamerapila, joka sai siihen joutuneen ihmiset hetkeksi kohtuullisen sekaisin.

Huoneessa istuu kaksi ihmistä, joista toinen on mukana pilassa. Televisiossa näytetään uutisia, joissa sanotaan, että laboratoriosta on karannut tunnistamaton eläin. Hetken päästä piilokamerapilan kohteeksi joutunut jää huoneeseen yksin. Koko huone alkaa pian täristä ja seinän läpi puskee iso dinosaurus, jolla on kylläkin ihmisen jalat, mutta sitä nämä säikähtäneet kaverit eivät paniikissa huomaa. Osa mätkii eläintä kuonolle minkä kerkiää. Nurkkaan pakeneminen näyttää olevan kuitenkin suosituin pakokeino.

Kaksi pientä jääkarhunpoikasta painii ja temmeltää keskenään. Liekö äitikarhu vainunnut  kuvaajan, kun sen nenä kurkkii piilosta vähän väliä. Pentujen menoa se ei kuitenkaan haittaa.

Jääkarhut elelevät pohjoisella pallonpuoliskolla, ja tämä kyseinen perhe asuu Kanadassa. Pennuista voi kasvaa jopa 700-kiloisia jörriköitä, ja ne elävät noin 25-vuotiaiksi. Pentujen isä on saattanut matkata jopa 100 kilometriä etsiessään itselleen sopivaa parittelukumppania eli piilossa kurkkivaa äitiä. Pennut syntyvät sokeina ja painavat alle kilon. Äitikarhu hoitaa poikasiaan yleensä 2,5-vuotiaiksi.

Duudsonit ovat keränneet suosiota eripuolilla maailmaa ja välillä hurjapäät eksyvät myös Suomeen tekemään piloja.

Videolla näet, kun Jarppi maskeerataan vanhan näköiseksi mieheksi. Tämän jälkeen alkaa vasta tapahtua, sillä mies ilmestyy Helsingin keskustaan ja tuhoaa auton. Ohikulkijat olivat erittäin ihmeissään tilanteesta ja lopulta paikalle hälytettiin myös poliisi. Jarppi tunnistettiin vasta poliisiasemalla.

Joukossa tyhmyys tiivistyy sanonta pitää useissa tilanteissa hyvin paikkansa. Myös nuoruuden into ja uho eivät aina ole kovin hyvä yhdistelmä.

Tällä videolla nuori mies nimittäin meinaa tukehtua kaneli ja pippurisumute -kokeen aikana. Vieressä ollut kaveri ei tainnut käsittää tilanteen vakavuutta, sillä hän vain nauroi ja kuvasi.

Kanelin tarttuessa limakalvoihin se saa aikaan erittäin voimakkaan yskimisrefleksin, jolloin hapen saanti tuntuu mahdottomalta. Pippurisumute taas aiheuttaa valtavaa kirvelyä silmissä ja hengittäminen vaikeutuu samalla entisestään.

Emma Hack. Vuonna 1973 syntynyt australialainen studiovalokuvaaja ja vartalomaalari. Moni ei välttämättä tunnista nimeä, mutta lähes jokainen on nähnyt Emman työnjälkiä Gotyen yli 400 miljoonaa katsojaa keränneellä Somebody That I Used To Know -videolla.

Mutta tuolla videolla näkyy vain hyvin pieni osa siitä, mitä Emma osaa.

Vuonna 2012 Emma osallistui tieturvallisuuden parantamiseen keskittyvän Motor Accident Commissionin tempaukseen, jossa 17 miehestä ja naisesta muodostui kolaroitu auto.

Emma on maalannut vartaloita jo yli 20 vuotta. Yhteen maalaukseen voi kulua aikaa jopa 19 tuntia.

Osassa maalauksia on myös eläin mukana.

Balettiesitykset toimivat inspiraationa näille ryhmäkuville:

Giselle

Lumikki

Sekä Radio ja Juliet, joka on slovenialainen Radioheadin musiikkiin sovitettu tulkinta Shakespearen Romeosta ja Juliasta.

Lähde: Emma Hack / All Over Press