Tämä piano ei ole mikään ihan tavallinen soitin. Koskettimien lisäksi siitä löytyvät rummut sekä kaikenlaisia vimpaimia ja torvia. Eikä tätä ihan jokainen osaisi varmasti soittaakaan. Instrumenttia soittavalla miehellä näyttää nimittäin olevan kädet täynnä työtä nappuloita painellessa ja vedellessä.

Kyseisellä instrumentilla  on soitettu aikoinaan Disney-elokuvien musiikkia. Soittoa kuunnellessa voikin huomata tuttuja ääniä ja vingahduksia, ja nähdä mielessään Hessu Hopon ynnä muut kaverit ryntäilemässä sinne tänne.

Suomeen on vihdoin tullut talvi ja pakkasista saadaan nauttia tai valittaa koko maassa. Venäjällä pakkasa voisi kutsua kuitenkin hieman erilaiseksi, sillä lämpötila laskee parhaimmillaan alle -40 asteeseen.

Videolla näet hauskan tilanteen, jossa venäläismies avaa parvekkeen oven, jonka seurauksena hänen huoneensa täyttyy hetkessä täyteen sumua. Ensi kerralla, kun sitten valitat kylmyydestä muistele tätä ihanaa videota.

Florian ’Venom’ Kohler on biljardipelaaja, jonka temput ovat käsittämättömiä. Videon perusteella voisi sanoa, että ei ole tilannetta, jossa mies ei saisi pussitettua palloa pussiin. Biljardi ei ehkä Suomessa ole saavuttanut kovin suurta suosiota, mutta maailmalla erityisesti ”snooker” on todella arvostettu laji.

Joka tapauksessa tällä videolla näet temppuja, joita on vaikea uskoa todeksi.

 

Myöhästymisten, esseiden katoamisten ja poissaolojen selittelyjen kultapallilla istuvat yleensä yläkoululaiset. Bussi ei tullut. Jalka irtosi aamulla. Kissa repi kaiken. Luulin, että on jouluaatto.

Mutta tämä selitys on täyttä totta. Kaveri lienee ihmetellyt, miksi nukkuu jatkuvasti pommiin eikä herää kellon piipitykseen. Syy on koira. Se(kään) ei kestä piipitystä ja käy laittamassa herätyskellon pois päältä. ”Mikä tää ääni on? Eikö täällä saa nukkua rauhassa? Häh?”

 

Vaikka koala elää puissa, ei sillä välttämättä vielä poikasena ole hallussa kiipeily. Tämä pieni koalanpoikanen on jäänyt oksalle jumiin, se kulkee ees taas eikä tiedä mihin suuntaan menisi. Äitinsä luokse se kovasti yrittää päästä, mutta jotenkin se ei vaan onnistu.

Mutta onneksi äidit pelastavat aina kaikista pulmatilanteista. Niin myös tällä kertaa. Mamma kiipeää oksalle roikkumaan, jotta poikanen pääsee kiipeämään sen selkään turvaan. Ja kaikki on taas ok.

Evästevalinnat